• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Levenhuk Nelson 7×35 Veneilijän Monokulaari

Levenhuk Nelson 7×35 Veneilijän Monokulaari, astetta ammattimaisempi “monokiikari”, 8-kertainen suurennus, 32mm etuelementti luo valoisan ja ison näkökentän, etäisyysmittari, musta kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Pätevä kaukoputkimallinen etäisyysmittarilla ja kompassilla varustettu monokulaari veneeseen ja luontoretkille – myös vaativampaan käyttöön!

78,00 €

Levenhuk Nelson 7×35 Veneilijän Monokulaari, astetta ammattimaisempi “monokiikari”, 7-kertainen suurennus, 35mm etuelementti luo valoisan ja ison näkökentän, sisäänrakennettu kompassi ja etäisyysmittari, musta kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Levenhuk Nelson 7×35 Veneilijän Monokulaari

Amerikkalainen Levenhuk iskee pöytään erinomaisen monokulaarin eli “yksilinssisen kiikarin”, joka sopii mainiosti luontomatkailijoille, lintuharrastajille ja erityisen hyvin esimerkiksi veneilyyn, jolloin painavat kiikarit eivät ole niin mukavia kuin kevyt kaukoputkimainen ratkaisu. Jollainhan pitää roikkua kiinni veneen reunassa tai ruorissa, eikös jeh? Nelson 7×35 suurentaa kohteen 7-kertaiseksi ja tuottaa tarkennuspyörän avulla terävän näkökentän tutkittavaksi 300-1000 metrin etäisyydelle. Näkökenttä on 35mm etuelementin ansiosta valoisa, kirkas ja terävä. Levenhukin optiikka ovat testiemme perusteella erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Jopa nämä edullisemman ääripään mallit ovat laadukkaita ja aidosti päteviä käytössä kuin käytössä. Kiikarimallistomme, mukaan lukien kunnon raskaat lintukiikarit ja keyet pikkukiikarit, löydät kokonaisuudessaan täältä!

Ominaisuuksia

*Sisäänrakennettu kompassi
*Kelluva rakenne, joten ei uppoa tippuessaan veteen
*Irroitettavat kumisuojat etu- ja takaelementille
*Integroitu etäisyysskaala helpottaa hahmottamaan kaukaisia kohteita
*Typellä täytetty rakenne vähentää huurustumista

Materiaalit

Nelson-kaukoputket on valmistettu kestävästä komposiitista ja lasielementit ovat käsiteltyä BaK-4 -luokan lasia. Linssit on käsitelty useilla optiikkaa parantavilla pinnotteilla jotka edesauttavat näkyvyyttä myös hämärässä. Typellä täytetty kuori veneilijöille (IPX7-luokan suojaus). Kumitettu silmäkuppi ja pitävä pintakuviointi kiikarin pinnalla.

Mitat ja paino

Nelson monokulaarin koko on vain 18 × 9 × 7 cm. Koko paketin paino 415 grammaa.

Muuta

Kokonsa puolesta laite liikkuu monipuolisesti mukana joko pakettiin kuuluvassa vyölaukussa, taskussa ja ankkuroituu tiukasti ranteen ympärille näppärän remmin avulla. Etuelementti on sen verran piilossa kumitetun lipan alla, ettei se ota osumaa ihan jokaisesta pudotuksesta. Toisaalta optiikka on molemmista päistä helppo kiireessä puhaltaa puhtaaksi ja pitää puhtaana perinteisellä mikrokuituliinalla, jollainen on kätevästi myös mukana myyntipaketissa. Muistaa vain puhaltaa tai muutoin hellästi karistaa hiekan sekä muun naarmuttavan materiaalin pois ennen hinkkausta. Kiikarin varressa oleva tarkennusrulla on sopivan jämäkkä, jotta sen käyttö sujuu ja tarkennus pysyy napissa tarpeen mukaan. Soveltuu käytettäväksi myös silmälasien kanssa!

– Valmistaja Levenhuk, USA
– Kompakti monokulaari
– 35mm elementti
– 7x suurennos
– Kevyt
– Kirkas ja terävä optiikka
– Laadukas valinta myös vaativaan käyttöön!
– 25v. valmistajan materiaalitakuu