• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Levenhuk Wise 8×32 Monokulaari

Levenhuk Wise 8×32 Monokulaari, astetta ammattimaisempi “monokiikari”, 8-kertainen suurennus, 32mm etuelementti luo valoisan ja ison näkökentän, musta kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Pätevä kaukoputkimallinen monokulaari luontoon ja retkille – myös vaativampaan käyttöön!

48,00 €

Levenhuk Wise 8×32 Monokulaari, astetta ammattimaisempi “monokiikari”, 8-kertainen suurennus, 32mm etuelementti luo valoisan ja ison näkökentän, musta kuviokumitettu pinta, rannehihna, mukana kotelo ja mikrokuituliina, valmistaja Levenhuk – USA

Levenhuk Wise 8×32 Monokulaari

Amerikkalainen Levenhuk iskee pöytään erinomaisen monokulaarin eli “yksilinssisen kiikarin”, joka sopii mainiosti luontomatkailijoille, lintuharrastajille ja erityisen hyvin esimerkiksi veneilyyn, jolloin painavat kiikarit eivät ole niin mukavia kuin kevyt kaukoputkimainen ratkaisu. Jollainhan pitää roikkua kiinni veneen reunassa tai ruorissa, eikös jeh? Wise 8×32 suurentaa kohteen 8-kertaiseksi ja tuottaa tarkennuspyörän avulla terävän 7,5-asteisen näkökentän tutkittavaksi ja näkökenttä on 32mm etuelementin ansiosta valoisa, kirkas ja terävä. Levenhukin optiikka ovat testiemme perusteella erittäin erinomaisia hintalaatusuhteeltaan. Jopa nämä edullisemman ääripään mallit ovat laadukkaita ja aidosti päteviä käytössä kuin käytössä. Kiikarimallistomme, mukaan lukien kunnon raskaat lintukiikarit ja keyet pikkukiikarit, löydät kokonaisuudessaan täältä!

Materiaalit

Wise-kaukoputket on valmistettu kestävästä komposiitista ja lasielementit ovat käsiteltyä BaK-4 -luokan lasia. Kumitettu silmäkuppi ja kumitettu pintakuviointi kiikarin pinnalla.

Mitat ja paino

Wisen koko on vain 13,7 × 6,6 × 4,2 cm. Koko paketin paino 278 grammaa.

Muuta

Kokonsa puolesta laite liikkuu monipuolisesti mukana joko pakettiin kuuluvassa vyölaukussa, taskussa ja ankkuroituu tiukasti ranteen ympärille näppärän remmin avulla. Etuelementti on sen verran piilossa kumitetun lipan alla, ettei se ota osumaa ihan jokaisesta pudotuksesta. Toisaalta optiikka on molemmista päistä helppo kiireessä puhaltaa puhtaaksi ja pitää puhtaana perinteisellä mikrokuituliinalla, jollainen on kätevästi myös mukana myyntipaketissa. Muistaa vain puhaltaa tai muutoin hellästi karistaa hiekan sekä muun naarmuttavan materiaalin pois ennen hinkkausta. Kiikarin varressa oleva tarkennusrulla on sopivan jämäkkä, jotta sen käyttö sujuu ja tarkennus pysyy napissa tarpeen mukaan. Soveltuu käytettäväksi myös silmälasien kanssa!

– Valmistaja Levenhuk, USA
– Kompakti monokulaari
– 32mm elementti
– 8x suurennos
– Kevyt
– Kirkas ja terävä optiikka
– Laadukas valinta myös vaativaan käyttöön!

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus