• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Liv Naisten MA-1 Bomber Jacket Pilottitakki Vihreä

Liv Naisten MA-1 Bomber Jacket Pilottitakki Vihreä, oranssi vuori, naisten versio perinteisestä MA-1 pilottitakista, pitävä kudotut resorit vyötäröllä ja hihoissa, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Erinomainen naisten pilottitakki oranssilla vuorella!

83,30 € – 98,00 €

Tyhjennä valinta

Liv Naisten MA-1 Bomber Jacket Pilottitakki Vihreä, oranssi vuori, naisten versio perinteisestä MA-1 pilottitakista, pitävä kudotut resorit vyötäröllä ja hihoissa, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Liv Naisten MA-1 Bomber Jacket Pilottitakki Vihreä

Klassisen mallinen MA-1 pilottitakki soveltuu aivan älyttömän hyvin esimerkiksi paljon autoilevalle ihmiselle tai muuten vain vyötäröpituisesta takkimallista tykkäävälle. Vaikkakin kyseessä on nyt ilkeästi sanottuna halvempi ”kopiotuote”, niin ei se nyt niin järkyttävän paha ole hintaisekseen! Tottahan toki alkuperäiset  Alpha Industriesin markkinoiden parhaat pilottitakit ovat aina ja ikuisesti ykkösiä, mutta kyllähän tässä on päästy uudelle tasolle vaihtoehtojen suhteen. Kyllä näitäkin pitää vuosikausia, varsinkin jos käyttäytyy eikä hölmöile takki edellä esim. nuotioihin tai puimureihin. Tämä versio on myös yksi parhaista naisten versioista, mitä olemme markkinoilla nähneet. Yksinkertaisesti sanottuna, nyt olisi kyseessä erittäin toimiva ja edullinen lotti, joka toimii!

Taskut

MA-1-mallisessa pilottitakissa on kaksi alataskua, joista molemmat suljetaan neppareilla. Sisäpuolelta löytyy kaksi kookasta povitaskua, jotka myöskin suljetaan neppareilla. Takin vasemmassa hihassa on yksi vetoketjullinen tasku jonka päällä muutama kynäpaikka.

Materiaali

Takin kuori on valmistettu kiiltävästä, 100% nylonista. Sisus (oranssi) ja vuoraus on 100% polyesteria. Koska näissä rotseissa vuorausta ei ole tikattu kuoreen kiinni, niin kannattaa olla todella varovainen sen pesun kanssa. Tottakai ensisijainen suositus on viedä rotsi pesulaan, mutta kotikonsteinkin voi ehkä selvitä. Heitä koneeseen, laita erittäin hellä ohjelma ja tennispallo sinne sekaan. Tennispallon tehtävä on murjoa rotsin vuorausta, jotta se ei pääse valumaan takin helmaan.

Muuta

Takin sisus on kokonaan oranssi. Se onkin näppärä ominaisuus, jos kuvitellaan kuvioihin jonkinlainen onnettomuustilanne, jossa Teidät takin omistajana pitää löytää mahdollisimman varmasti. Käännä rotsi ympäri, paljasta oranssi huomioväri ja löytymisen mahdollisuus on maksimissaan. Lämmöneristys on myöskin kunnossa. Takin kauluksessa, helmassa ja hihansuissa on leveät resorit. Takki suljetaan jämäkällä metallivetoketjulla.

Täältä löydät amerikkalaisen Alpha Industriesin MA-1 pilottien naisten malliston!

– Valmistaja Vintage Industries, Hollanti
Naisten versio MA-1 klassikkopilotista
– Resorikaulus, vyötärö- ja -hihat
– Edullinen versio alkuperäisestä
– Kuoren väri vihreä ja sisus oranssi
– Erittäin näppärät napitettavat taskut