• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New8kpl jäljellä

Longhorn Flanellipaita Oranssimusta

Longhorn Flanellipaita Oranssimusta, ruutukuvioitu kauluspaita, vihermusta ruutukuvio, pehmeää ja paksua puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Fostex

Erinomainen puuvillainen metsuripaita – saatavana koot M – 3XL!

59,00 €

Tyhjennä valinta

Longhorn Flanellipaita Oranssimusta, ruutukuvioitu kauluspaita, vihermusta ruutukuvio, pehmeää ja paksua puuvillaa, käärittävät hihat napeilla, valmistaja Fostex

Longhorn Flanellipaita Oranssimusta

Se perinteinen ruutukuvioinen metsurinpaita on monien arvostama vaate. Tyylikäs, yksinkertainen, laadukas ja kaikin puolin mukava yllä. Tämänkertainen versio tästä tyyli-ikonista on tuulahdus sitä vanhaa kunnon vintage-henkeä. Erinomainen valinta jokaiselle hyvää paitaa etsivälle, eikä muuten ole kalliskaan!

Materiaali

100% paksua ja pehmeää “longhorn”-puuvillaa.

Muuta

Paidassa käytetty kangas on mukavan tuntuista ja pehmeää, mutta samalla todella tuhtia. Hihat voi halutessaan kääriä ylös ja napittaa kiinni.  Paidassa on – kuten kuuluukin – kaksi napitettavaa rintataskua ja napitettavat hihansuut. Komea nahkainen Longhorn-logo vasemman rintataskun päällä. Täältä löydät kaikki metsurityyliset kauluspaitamme ja ruutupaitamme!

Metsuripaitoja löytyy nykyään valikoimastamme usealla eri paksuudella ja väri vaihtoehtoja on monia!

Koot

Saatavana koot: S – 3XL. Kuvissa 178 cm / 75 kg malli pitää yllään M-kokoa ja pitää sitä sopivana. Hän käyttää normaalisti M-koon paitoja ja koon 40 paitaa/puvuntakkia. Tämän paitamallin kohdalla koot ovat varsin väljiä, mutta puuvillakangas tuppaa kutistumaan aavistuksen pestessä, joten ota se huomioon kokoa tilatessasi.

– Valmistaja Vintage Industries, Hollanti
Perinteinen “metsuripaita”
– Oranssimusta ruutukuvio
– Paksu ja pehmeä puuvillakangas
– Käärittävät ja napitettavat hihat
– Miellyttävän tuhti puuvillakangas

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus