• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Lumisuoja Säärystimet Vihreä

Lumisuoja Säärystimet Vihreä, kosteus/lumisuojat, vahvaa nylonkangasta, jämäkkä metallilanka kiertää kengänpohjan alta jotta kosteussuoja pysyy paikoillaan lumessa

28,00 €

Lumisuoja Säärystimet Vihreä, kosteus/lumisuojat, erittäin vahvaa nylonkangasta, tukeva metallivetoketju sekä vahva metallivaijeri joka menee kengän alta.

Lumisuoja Säärystimet Vihreä

Kosteussuoja Säärystin  kiinnitetään jalan ympäri tukevalla alumiini vetoketjulla. Kenkin alta laitetaan vahva metallivaijeri joka kiinnitetään itse säärystimeen. Todella tukeva kun asennettu oikein jalkaan ja pitää varmasti kosteuden ja lumen pois lahkeen ja kengänsuun päältä. Hintaan sisältyy kaksi säärystintä, yksi kumpaankin jalkaan.

Muuta

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla (myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku/osamaksu vaihtoehdoilla.

– Lumelta suojaavat säärystimet
– Kosteus/lumisuojat
– Erittäin vahvaa nylonkangasta
– Tukeva metallivetoketju
– Ankkurina toimii kengän alta pujotettava metallivaijeri

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!