• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Lyhythihainen Kenttäpaita valkoinen

Lyhythihainen Kenttäpaita valkoinen, jonkun armeijan valkoinen kauluspaita olkapoletti paikoilla, todella halpa. Saatavana vain rajoitettu erä! Tutustu myös aitoon Itävallan armeijan vähän käytettyyn kauluspaitaan tästä!

Erikoismallistoa!

9,50 € 7,60 €

Tyhjennä valinta

Lyhythihainen Kenttäpaita valkoinen, jonkun armeijan ylijäämää, täysin käyttämättömiä armeija kauluspaitoja!

Lyhythihainen Kenttäpaita valkoinen

Meille tuli pieni ongelma. Pojat väijyivät tuossa taannoin elokuvaa missä Michael Douglasilla hieman naksahtaa (katso tuotekuva 4). Olivat siinä sitten jonkin verran kaljotelleet ja tykästyivät nousuissa päähenkilön vaatetukseen. Sitten illemmalla varastoa täydennettäessä löytyi ihan samankaltaisia paitoja ja niitähän sitten piti mennä tilaamaan joku miljuuna kipaletta samaan laskuun. Tuo ongelma on se, ettei kohtillinen paitoja oikein mahdu meidän varastoon, niin piiskattiin hinta sitten ihan alakanttiin.

Materiaali

Lyhythihainen Kenttäpaita on valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Voit pestä huoletta jopa 60 asteen pesulämpötilassa ja silitellä.

Muuta

Tästä paidasta löytyy yksi avoin rintatasku ja kaksi avointa alataskua. Olkapäillä on polettipaikat. Paita suljetaan kokonaan napeilla. Paita on S/S, eli lyhythihainen. Persauksen kohdalla on pieni halkio.

Tämä kauluspaita sopii oikeastaan ihan mihin tahansa käyttöön. Materiaalin laadukkuuden puolesta voit käyttää sitä huoletta esim. työpaitana, pajalla, puutarhassa tai missä ikinä.

– Tuote on uusi
– Hollantilainen
– Valkoinen
– Lyhythihainen
– Napitettava

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!