facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
40 %
Säästä 19,99 €
ALENNUKSESSA
40 %
Jopa 19,99 €

M51 Kenttähousut Musta

30,00 49,99 

0 out of 5

M51 Kenttähousut Musta, tässä mainio housupaketti ympärivuotiseen käyttöön, M65 housuja vahvempaa puuvillakangasta, mustat

Tuhti kangas, väljä malli, malli lopetettu, nyt poistamme loput koot!   Vain koko XXS jäljellä

Katso tuotetekstistä korvaava tuote!

Poista

Kuvaus

M51 Kenttähousut Musta, tässä mainiot housut ympärivuotiseen käyttöön, M65 housuja vahvempaa puuvillakangasta. M51 kenttähousut on saatavana myös vihreänä ja woodlandcamo. Koska tämä housu mallin valmistus on lopetettu et välttämättä löydä enään kaikkia kokoja varastostamme. Tässä korvaava reisitaskuhousumalli: Helikon M65 Reisitaskuhousut Musta

M51 Kenttähousut Musta

Tämä housu on siitä harvinainen että siinä on 50% nylonia eikä aina sitä samaa polyesteriä mitä löytyy valtaosasta housuista, varsinkin BDU housu malleissa on yleensä enemmän polyesteriä kuin puuvillaa. No joka tapauksessa juuri nylon tekee tästä reisitaskuhoususta niin tukevan ja vahvan kuin se on. M51 kenttähousut musta on saatavana myös kahdessa muussa värissä jotka ovat vihreä ja woodland. Katso kunkin värin tuotekortilata saatavuus tilanne. Tässä suora linkki vihreään M51 kenttähousuun. Tähän reisitaskuhousuun suosittelemme seuraavaa tuotetta: Helikon Patriot Heavyfleece takki junglegreen värityksellä! Tämä yhdistelmä asukokonaisuus on todella kovaa luokkaa ja saat laatu vaatteita järkevään hintaan.

Materiaali

Housut ovat valmistettu erittäin jämäkästä sekoitekankaasta. Materiaalisekoitteena on käytetty tuttua 50/50 nylonpuuvillaa. Sekoitteen ansiosta kangas ei kulu tai nukkaannu niin helposti kuin puuvillaiset versiot. Koska tässä housussa on nylonia niin se tekke tästä mallista todella jämäkän, useamman pesun jälkeen tulee kyllä pehmenemään. Suosittelen tämän reisitaskuhousun mukaan ostettavaksi Hey tekstiilikyllästesuihkeen, tämä kyllästesuihke vahvistaa kangasta kun sitä on pesty usemman kerran.

Taskutilaa

Housussa on 6 erikokoista taskua, jotka sijaitsevat reisissä, edessä ja takana. M51 kenttähousut musta:n taskun läppä suljetaan neppareilla. Vyötärönauhan sisällä, oikealla puolella on pieni salatasku.

Koko

Housun alla on alunperin tarkoitettu käytettävän lämpövuorta, joten se on erittäin väljä. Ota tämä ja alla olevat koko tiedot huomioon. esim. 178cm pitkä mies, paino noin 73kg saa jalkaansa helposti S-koon.

M51 kenttäshousujen koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä

XS – 33″30″ – Vyötärö 82cm – Lahje 77cm
S – 36″30″ – V 90cm – L 77cm
M – 37″30″ – V 92cm – L 77cm
L – 42″31″ – V 104cm – L 79cm
XL – 43″31″ – V 108cm – L 80cm
2Xl – 46″31″ – V 115cm – L 80cm
3XL – 50″31″ – V 124cm – L 81cm

-M51 Kenttähousut Musta
-Paljon taskuja
-Mustat
-M65 -housuja tuhdimpaa materiaalia

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä