• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Marchfield Shortsit Vihreä

Marchfield Shortsit Vihreä, kevyet reisitaskushortsit laadukkaasta puuvillakankaasta, läpällä suljettavat etutaskut (suljetaan napilla), reilunkokoiset reisitaskut kummassakin lahkeessa, isot napit, valmistaja Vintage Industries

Poistossa, vain verkkokauppa valikoimassamme!

 

69,99 € 58,79 €

Tyhjennä valinta

Marchfield Shortsit Vihreä, kevyet reisitaskushortsit, puuvillaa, avoimet etutaskut, isot napit, valmistaja Vintage Industries

Marchfield Shortsit Vihreä

Astetta laadukkaammasta puuvillakankaasta väsätyt Marchfieldit käyvät kesäiseen shortsimiseen paremmin kuin hyvin ja makeita yksityiskohtia niistä löytyy monenmoista. Kevyt mutta tukeva kangas, kestävä tikkaus ja tilavat taskut ovat kaikki valmistaja Vintage Industriesin valttikortteja, mutta näissä shortseissa on vielä se extramäärä yritystä mukana, mitä tulee lopulliseen viimeistelyyn. Läpälliset reisitaskut saa vankasti kiinni, jotta tavarat eivät tipu matkasta. Lisäksi taskutilaa on noin niinkuin mielenvastaisen paljon, joten esimerkiksi akuutein festarivarustus mahtuu mukaan taatusti! Vyötärönauhasta löytyy kummaltakin puolelta säätövetimet joilla hoidat makkaran syönnin mukana tulleen elintason muutoksen!

Materiaali

100% puuvillaa.

Kokopolitiikka

Kuvien mallilla 178cm/72kg on päällään M-koko, joka on 32″ vyötärölliselle miehelle sopiva. Normaali mitoitus.

M   = 32″
L   = 34″
XL  = 36″
XXL = 38″

Muuta

Shortseissa on hieman M65-tyyliset napitettavat sivukiristysremmit vyötäröllä. Reisitaskujen reunan malli on astetta muotoillumpi ja mahdollistaa tilavan taskun penkomisen minimaalisella vaivalla. Napit tässä mallissa on kiinnitetty tukevalla puuvillakangas suikaleella eikä ommeltu vain kiinni. Tällä keinolla varmistetaan että nappi ei irtoa heti ihan ensimmäisessä pesussa! Myös syvien ja avoimien etutaskujen reunat on erityisen joustavia, jotta esimerkiksi taskusta pengottava kännykkä ei tarraa kiinni ulosmenomatkalla ja tipahda tonttiin katastrofaalisin seurauksin. Sanalla sanoen, nämä ripstop-kankaasta väsätyt kevyet ja kesäiset reisarishortsit ovat erinomainen vaihtoehto paksumpien perusmallien rinnalla. Marchfield Shortsien suurin ero muihin vastaaviin malleihin on värisävy joka on tummahko beessi ja taskujen persoonallinen läpän kiristysnappi kiinnitys!  Testaa ja vakuutu!

Ja tästä vielä mukava t-paita uusien shortsien kaveriksi!

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan täydennys on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi shortsit!

– Valmistajana Vintage Industries
Vihreät reisitaskushortsit
– Läpälliset etu- ja reisitaskut
– Isot napit, vyötäröllä kiristys mahdollisuus napeilla
– Paljon taskutilaa

 

Saatat myös pitää...