facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Maxim SA Ammuslaatikko ja Ammusvyö

49,00 

0 out of 5

Maxim SA Ammuslaatikko ja Ammusvyö, vihreä, nahkakahva, metallirakenne, lukittuva läppä, SA-merkinnät eivät ole kaikissa ammuslaatikoissa, armeijan ylijäämää, hyväkuntoisia

Suomen armeijan merkinnöillä varustettuja ammuslaatikoita tulee harvoin vastaan! Huomaa myös mukana tuleva aito aserasvaan säilötty ammusvyö!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Maxim SA Ammuslaatikko ja Ammusvyö, vihreä, nahkakahva, metallirakenne, lukittuva läppä, SA-merkinnät, armeijan ylijäämää, hyväkuntoisia

Maxim SA Ammuslaatikko ja Ammusvyö

Maxim Lipasvyö-Laatikko tuotteessa tiivistyy kertaheitolla sotahistorian siipien havina. Huomatkaa toki, että tuote on käytetty ja laatikoissa on toki naarmuja sekä maalia kuluneista merkinnöistä, mutta muutoin erittäin hyväkuntoisia ovat jokainen. Ammusvöissäkin on aserasva vielä kuorrutteena ja jopa nahkakahvat kestävät edelleen kantamista.

Mitat

Laatikon mitat ovat 26 x 26,5 x 8,5 cm.

Muuta

Itsessään kevyt alumiinilaatikko on kätevä laatikko vaikka työkaluille tai yleisesti pienille esineille säilytykseen, mutta teräksinen panosvyö tuo yhtälöön painoa reilusti. Näitä laatikoita käytettiin massiivisten venäläisten Maxim-konekiväärien ammusten annostelussa 1900-luvulta lähtien ja edelleen Suomen sisällisodassa aina jatkosotaan asti. Wikipediassa Maxim-konekiväärin suomalaisesta käytöstä kerrotaan näin:

”Suomen sisällissodan seurauksena Suomen perustettavalle armeijalle oli jäänyt yhteensä noin 600 m/1905:tä ja m/1910:tä venäläisiltä joukoilta ja kansanvaltuuskunnalta. Suomen armeijan niille antama nimike oli m/09, myös Sokolov-jalustalle annettiin sama nimike, joten m/1905 tai m/1910 Sokolov-jalustalla oli nimikkeeltään konekivääri M/09-09.

1920-luvulla m/1910:tä hankittiin vielä satoja lisää. Suurimmat erä olivat Puolasta vuonna 1924 ostetut 405 ja Italiasta vuonna 1926 ostetut 100 konekivääriä. Lisäksi talvisodan aikaan saatiin tuhat Maximia sotasaaliina puna-armeijalta.”

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maxim_m/1910

– Maxim-konekiväärin ammuslaatikko ja ammusvyö
– Alumiininen / metallinen
– Vihreä
– Käytettyjä
– Ylijäämää, Suomen Armeijan-merkeillä (ei välttämättä kaikissa ammuslaatikoissa)
– Hyvässä kunnossa
– Erilaisia merkintöjä ja kulumia
– Lukittava kansimekanismi

Lisätiedot

Väri

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä