• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Merc RAF T-Paita Punainen

POISTOTUOTE ! Merc RAF T-Paita Punainen, Merc Clothing Company Premium RAF T-Shirt, huippulaadukas punainen t-paita, isolla RAF-logolla, valmistettu premium-puuvillasta. Saatavana vain koko S!

45,00 € 29,90 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , Brand:

Merc RAF T-Paita Punainen, premium t-paita,  pitkähelmainen, premium puuvillaa, normaalimitoitus, valmistaja Merc Clothing Co.

Merc RAF T-Paita Punainen

Brittiläisten vaatebrandien aatelistoon kuuluva Merc Clothing toimitti Agentille heidän oman näkemyksensä brittien Royal Air Forcen logolla varustetusta T-paidasta. Kun paitaa vertaa myymäämme Fostexin versioon samaisella logolla varustetusta T-paidasta, on laadun ero selvä. Mercin puuvilla on laadukkaampaa, pehmeämpää ja tuhdimpaa, olematta kuitenkaan karheaa tai kovaa. Printin laatu on sekin huomattavasti parempi, kuten myös paidan istuvuus ja ”fiilis” yllä. Emme voi kuin suositella, vaikka hintaa näin laadukkaalle tuotteelle toki kertyy.

Materiaali

100% premium-laatuista puuviillaa, peskää sen mukaisesti. Printtiä kannattaa suojella kääntämällä paita pesussa ylösalaisin eli nurinperin.

Muuta

Summa summarum: Nyt on kyseessä hyvin laadukas peruskäyttöön tarkoitettupaita, jossa erikoisominaisuutena on hieman tavanomaista pidempi helma. Mainittakoon vielä, että mallina toimi normaalisti M-kokoa käyttävä mies, joka piti kuvissa päällään M-kokoista paitaa. Normaalimitoitus pätee siis tähänkin paitaan.

Katso myös toinen versio RAF t-paidasta mustan värisenä tästä!

– Valmistaja Merc Clothing Company UK
– RAF -logoinen T-paita
– Punainen
– Hieman normaalia pidempi helma
– Normaalimitoitus
– 100% premium-puuvillaa

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!