facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
34 %
Säästä 15,10 €
ALENNUKSESSA
34 %
Jopa 15,10 €

Merc RAF T-Paita Punainen

45,00  29,90 

0 out of 5

POISTOTUOTE ! Merc RAF T-Paita Punainen, Merc Clothing Company Premium RAF T-Shirt, huippulaadukas punainen t-paita, isolla RAF-logolla, valmistettu premium-puuvillasta. Saatavana vain koko S!

Poista

Kuvaus

Merc RAF T-Paita Punainen, premium t-paita,  pitkähelmainen, premium puuvillaa, normaalimitoitus, valmistaja Merc Clothing Co.

Merc RAF T-Paita Punainen

Brittiläisten vaatebrandien aatelistoon kuuluva Merc Clothing toimitti Agentille heidän oman näkemyksensä brittien Royal Air Forcen logolla varustetusta T-paidasta. Kun paitaa vertaa myymäämme Fostexin versioon samaisella logolla varustetusta T-paidasta, on laadun ero selvä. Mercin puuvilla on laadukkaampaa, pehmeämpää ja tuhdimpaa, olematta kuitenkaan karheaa tai kovaa. Printin laatu on sekin huomattavasti parempi, kuten myös paidan istuvuus ja ”fiilis” yllä. Emme voi kuin suositella, vaikka hintaa näin laadukkaalle tuotteelle toki kertyy.

Materiaali

100% premium-laatuista puuviillaa, peskää sen mukaisesti. Printtiä kannattaa suojella kääntämällä paita pesussa ylösalaisin eli nurinperin.

Muuta

Summa summarum: Nyt on kyseessä hyvin laadukas peruskäyttöön tarkoitettupaita, jossa erikoisominaisuutena on hieman tavanomaista pidempi helma. Mainittakoon vielä, että mallina toimi normaalisti M-kokoa käyttävä mies, joka piti kuvissa päällään M-kokoista paitaa. Normaalimitoitus pätee siis tähänkin paitaan.

Katso myös toinen versio RAF t-paidasta mustan värisenä tästä!

– Valmistaja Merc Clothing Company UK
– RAF -logoinen T-paita
– Punainen
– Hieman normaalia pidempi helma
– Normaalimitoitus
– 100% premium-puuvillaa

Lisätiedot

Koko

S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä