facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Merimiessäkki 120L Harmaa

49,00 

0 out of 5

Merimiessäkki 120L Harmaa, perinteinen amerikkalaistyylinen merimiessäkki, harmaa/antrasiitti, päältä suljettava malli, valmistaja Brandit – Saksa

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Nyt pääsi loppumaan, laita itsesi jonotuslistalle

Kuvaus

Merimiessäkki 120L Harmaa, perinteinen amerikkalaistyylinen merimiessäkki, harmaa/antrasiitti,  päältä suljettava malli, tilavuus noin 120 litraa

Merimiessäkki 120L Harmaa

Tämä meermeesrepuke kulkee olalla perinteisen kiinnitysremmin avulla, ja säkki kiinnitetään niin ikään perinteisellä merimiessäkkimenetelmällä: Sollki lävestä sisään ja koukulla kiinni. Ja tämä systeemi muuten pitää homman kasassa kovassakin höykkyytyksessä. Älkääkä käyttäkö tätä hihnaa laitteen kantamiseen, sillä metallinen koukkukiinnitys vioittuu ajan mittaan hinkkautuessaan keskenään ja hajoaa, varsinkin jos täyteen ahdetun ja painavan säkin paino laitetaan yksin sen varaan. Käyttäkää siis sitä oikeaa kantokahvaa!

Materiaali

Valmistetu kokonaan rajuun käyttöön soveltuvasta puuvilla canvaksesta.

Koko

Tilavuus n. 120 litraa ja koko avonaisena 34 x 34 x 125cm.

Muuta

Laite on täysin iskemätön ja kovaan käyttöön tarkoitettu, joten jos tarvitset peruskuljetusvälineen vaatteille tai kevyen omaisuuden kuljettamiseen, tässä ois aika paras mahdollinen vaihtoehto. Meiltä menee näitä kaikkeen mahdolliseen käyttöön alkean veneilijöiden varustetarpeista muuttoihin, opiskelijoiden pyykkisäkeiksi ja näytelmien rekvisiitoiksi. Merimiessäkkiä on trjolla kahta eri kokoa ja kumpaakin on saatavana seuraavissa väreissä: musta, vihreä ja harmaa. Eikä ole kallis!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Jättikokoinen merimiessäkki
– Perinteinen malli
– Harmaa/antrasiitti
– Puuvillacanvasta
– 120 litraa tilaa
– Hakalukitus
– Kantokahva

Katso tästä Haix Dakota low kengät, todella kehuttu malli!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä