• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 12kpl jäljellä

Merimiessäkki 120L Vihreä

Merimiessäkki 120L Vihreä, klassinen amerikkalaistyylinen merimiessäkki, vihreä, perinteinen päältä suljettava malli, tilavuus 120 litraa

Klassinen canvas merimiessäkki NYT POISTOSSA, SAATAVANA VAIN VERKKOKAUPASTAMME tähän hintaan!

58,00 € 40,00 €

Merimiessäkki 120L Vihreä, klassinen amerikkalaistyylinen merimiessäkki, perinteinen päältä suljettava malli, tilavuus 120 litraa

Merimiessäkki 120L Vihreä

Tämä merimiessäkki kulkee olalla perinteisen kiinnitysremmin avulla, ja säkki kiinnitetään niin ikään perinteisellä merimiessäkkimenetelmällä: Solki lävestä sisään ja koukulla kiinni. Ja tämä systeemi muuten pitää homman kasassa kovassakin höykyytyksessä. Älkääkä käyttäkö tätä hihnaa laitteen kantamiseen, sillä metallinen koukkukiinnitys vioittuu ajan mittaan hinkkautuessaan keskenään ja hajoaa, varsinkin jos täyteen ahdetun ja painavan säkin paino laitetaan yksin sen varaan. Käyttäkää siis sitä oikeaa kantokahvaa!

Materiaali

Valmistettu kokonaan rajuun käyttöön soveltuvasta puuvilla canvaksesta.

Koko

Tilavuus n. 120 litraa ja koko avonaisena 34 x 34 x 125cm.

Muuta

Laite on täysin iskemätön ja kovaan käyttöön tarkoitettu, joten jos tarvitset peruskuljetusvälineen vaatteille tai kevyen omaisuuden kuljettamiseen, tässä ois aika paras mahdollinen vaihtoehto. Meiltä menee näitä kaikkeen mahdolliseen käyttöön alkean veneilijöiden varustetarpeista muuttoihin, opiskelijoiden pyykkisäkeiksi ja näytelmien rekvisiitoiksi. Eikä ole kallis!

Merimiessäkin sulkeminen

Säkin suuaukko koostuu neljästä sisäänpäin taitettavasta reunasta. Itse laitan ensin vastakkaiset palat toistensa päälle. Alimmaiseksi reunaksi tulee aina se reuna jossa on itse lukkopala, kaikki muut reunat ladotaan tämän päälle. Viimeiseksi laita jäljelle jääneet reunat haluamassasi järjestyksessä edellisten reunojen päälle ja lopuksi lukkokiinni purjerenkaiden läpi tulleeseen hakaan. Huomioi vielä että lukkojärjestelmä ei ole kantamista varten varsinkaan kun merimiessäkki on täyteen pakattu.

Tutustu myös hiukan pienempään merimiessäkkiin tästä!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Jättikokoinen merimiessäkki
– Perinteinen malli
– Vihreä
– Puuvillacanvasta
– 120 litraa tilaa
– Hakalukitus
– Kantokahva

Saatat myös pitää...