• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 5kpl jäljellä

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä, kevyt ja miellyttävä päällä, paljon erikokoisia taskuja, kestävä rakenne, valmistaja 101Inc.

Näppärä ja edullinen eräilyyn sopiva taskuliivi!

 

38,00 € – 48,00 €

Tyhjennä valinta

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä, Hunting Vest with Extra Pockets, erinomainen reissuliivi, paljon taskuja, kevyttä kangasta, valmistaja Fostex

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä

Meiltä on viimeaikoina kyselty niin useasti sellaista hyvää perusliivia arki-ja eräjormailukäyttöön, että pitihän sellainen etsiä. Saksalainen 101Inc. tarjoaa mallistossaan tätä mainiota Metsästysliivi Musta mallia, joka on hintalaatusuhteeltaan aivan poskettoman kovaa kamaa. Tässä liivissä on läjäpäin taskuja ja erinomaisen puuvillakankaansa ansiosta se kestää myös rankkaa reissukäyttöä.

Materiaali

100% puuvillaa.

Taskut

Tässä taskuliivissä on vahva vetoketjullinen sulku kunnon vetimellä. Vetoketjun päälle saa vielä napitettavan soljen, joka pitää liivin kiinni myös vetoketju avattuna. Lisäksi liivissä on taskuja kolmessa kerroksessa:

*Edessä tarranauhalliset rintataskut, joissa tilaa pienesineiden, kuten avaimien, sytyttimien tai baarikassan kuljetusta varten.

*Edessä keskellä lajitelma erikokoisia tarranauhallisia taskuja.

*Lisäksi alimpina etutaskuina vielä kookkaat läpälliset ja vetoketjulliset taskut, joiden päällä pienempiä lisätaskuja. Näihin isomppiin saa kevyesti vaikka älypuhelimen lisäakkuineen tai neljä kahden desin pillimehua per tasku.

Muuta

Liivi suljetaan vahvalla vetoketjulla. Liivin liepeessä on kaksi pitkää kangaslenkkiä, joiden on tarkoitus kiinnittyä housujesi vyöhön suunnilleen soljen tapaisesti. Oikealla hartialla on napitettava polettipaikka/radiopuhelinlenkki ja niskassa vielä d-rinkula vaikkapa seikkailulakin kiinnitystä varten. Saatavana myös vihreän värisenä.

– Valmistaja 101Inc.
– Metsästys-/eräliivi
– Vihreä
– Puuvillakangasta
– Älytön määrä taskuja
– Kestävä
– Hyvä hinta-laatusuhde

Saatat myös pitää...