facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä

38,00 

0 out of 5

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä, kevyt ja miellyttävä päällä, paljon erikokoisia taskuja, kestävä rakenne, valmistaja 101Inc.

Näppärä ja edullinen eräilyyn sopiva taskuliivi!

 

Poista

Kuvaus

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä, Hunting Vest with Extra Pockets, erinomainen reissuliivi, paljon taskuja, kevyttä kangasta, valmistaja Fostex

Metsästäjän Taskuliivi Vihreä

Meiltä on viimeaikoina kyselty niin useasti sellaista hyvää perusliivia arki-ja eräjormailukäyttöön, että pitihän sellainen etsiä. Saksalainen 101Inc. tarjoaa mallistossaan tätä mainiota Metsästysliivi Musta mallia, joka on hintalaatusuhteeltaan aivan poskettoman kovaa kamaa. Tässä liivissä on läjäpäin taskuja ja erinomaisen puuvillakankaansa ansiosta se kestää myös rankkaa reissukäyttöä.

Materiaali

100% puuvillaa.

Taskut

Tässä taskuliivissä on vahva vetoketjullinen sulku kunnon vetimellä. Vetoketjun päälle saa vielä napitettavan soljen, joka pitää liivin kiinni myös vetoketju avattuna. Lisäksi liivissä on taskuja kolmessa kerroksessa:

*Edessä tarranauhalliset rintataskut, joissa tilaa pienesineiden, kuten avaimien, sytyttimien tai baarikassan kuljetusta varten.

*Edessä keskellä lajitelma erikokoisia tarranauhallisia taskuja.

*Lisäksi alimpina etutaskuina vielä kookkaat läpälliset ja vetoketjulliset taskut, joiden päällä pienempiä lisätaskuja. Näihin isomppiin saa kevyesti vaikka älypuhelimen lisäakkuineen tai neljä kahden desin pillimehua per tasku.

Muuta

Liivi suljetaan vahvalla vetoketjulla. Liivin liepeessä on kaksi pitkää kangaslenkkiä, joiden on tarkoitus kiinnittyä housujesi vyöhön suunnilleen soljen tapaisesti. Oikealla hartialla on napitettava polettipaikka/radiopuhelinlenkki ja niskassa vielä d-rinkula vaikkapa seikkailulakin kiinnitystä varten. Saatavana myös vihreän värisenä.

– Valmistaja 101Inc.
– Metsästys-/eräliivi
– Vihreä
– Puuvillakangasta
– Älytön määrä taskuja
– Kestävä
– Hyvä hinta-laatusuhde

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä