• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Metsuritakki Hupullinen Punamusta

Metsuritakki Hupullinen Punamusta, irrotettavalla hupulla, puuvillainen, puna/musta ruutukuvio, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Miellyttävä välikelin takki!

99,99 € 78,00 €

Tyhjennä valinta

Metsuritakki Hupullinen Punamusta, irrotettavalla hupulla, puna/musta ruutukuvio, ”puunhakkaajatakki”, pehmeää flanellikangasta, valmistaja Surplus Raw Vintage – Saksa

Metsuritakki Hupullinen Punamusta

Surpluksen uusin versio klassisesta pohjoisamerikkalaisesta metsuripaidasta – metsurisexual on täällä!  Tämä paita on paitsi kaikinpuolin tyylikäs, myös erinomaisen monipuolinen, sillä se soveltuu käytettäväksi niin paitana, kuin takkinakin. Sisävuori on pehmeä ja tarpeeksi lämmin kevään ja syksyn keleihin. Huppu on kiinnitetty nappi-lenkki -menetelmällä, joten sen voi irrottaa helposti niin halutessaan. Huppu tarjoaa erinomaisen suojan tuulen tuiverrukselta ja on sopivan kookas isopäisemmällekin.

Ominaisuudet

Puunhakkaajassa on yhteensä neljä taskua: On kaksi rintataskua, joista molemmat suljetaan napeilla. Takin sisäpuolella sijaitsee molemminpuolin povitaskut, jotka ovat nepparein suljettavat.

Materiaali

Ulkokuori on valmistettu 100% puuvillaflanellista. Sisävuori 100% puuvillaa, hihojen vuori 100% polyesteriä, hupun vuori 65% polyesteriä 35% – puuvillaa ja vuoren sisämateriaali 100% polyesteriä.

Muuta

Hihansuut ovat mallia napitettavat. Myös hupussa ja helmassa on kiristysremmit. Suljetaan vetoketjulla. Saatavana kahdessa eri ruutukuviossa: musta ja punainen.

Koot

Tarjolla on kokoja väliltä S -XXL. Koot ovat aavistuksen väljiä, joten jos et halua väljää suosittelemme ottamaan kokoa pienemmän. Koska puunhakkaajapaitatakki on valmistettu pääaasiassa puuvillasta, pientä kutistumista tulee todennäköisesti tapahtumaan pesun jälkeen. Pesu kannattaa tehdä miedossa lämpötilassa esim. 30 astetta. Takki kannattaa kuivattaa henkarilla ja välillä suuosittelemme hiukan kosteana venyttämään takkia jotta takki säilyttää muotonsa. Hintansa puolesta suosittelemme vahvasti!

Metsuri eli metsätyöntekijä on metsäalan suorittava ammatti. Sana metsuri syntyi jo 1950-luvulla, mutta yleiseen käyttöön se tuli vasta 1970-luvulla. Tätä ennen puhuttiin metsätyömiehistä ja jätkistä. Hakkuukonetta kuljettavaa työntekijää kutsutaan joskus konemetsuriksi, mutta yleensä puhutaan metsäkoneenkuljettajasta.

Metsuri

Metsurin toimenkuvaan kuuluu yleensä puiden kaato moottorisahalla ja niiden pinoaminen ajouran varteen, vesakon raivaus ja taimikon hoito raivaussahalla,
puiden istutus hakkuualoille ja metsitettäville pelloille, muut metsätyöt kuten; metsätraktorin ajo ja muiden apukoneiden käyttö, puupinojen mittaus, kaadettavien puiden leimaus, ajourien ja varastopaikkojen suunnittelu.

Metsuri joutuu lisäksi yleensä huoltamaan ja korjaamaan käyttämänsä työkalut metsässä. Työ on yleensä yksinäistä ja fyysisesti rasittavaa.

Metsurit voivat työskennellä joko toisen palveluksessa tai yrittäjinä. Yrittäjämetsurin on oman ammattitaitonsa lisäksi ymmärrettävä liiketaloudellisia ja kirjanpitoon liittyviä asioita.

Vielä 1960-luvulla Suomen metsissä työskenteli talvisin ainakin 100 000–200 000 metsätyöntekijää eli ”jätkää”. He tekivät metsätyötä talvisin, uittotyötä keväisin ja maatalous- tai sahaustyötä kesäisin ja syksyisin. Pohjois-Suomessa tämä synnytti suorastaan jätkänkierron.

– Lähde: Wikipedia

 

– Valmistaja Surplus Raw Vintage, Saksa
– Metsuritakki
– Irroitettavalla hupulla
– Punamusta
– Soveltuu niin paidaksi kuin takiksikin

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!