• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Suositeltu

Mich FAST Helmet Taktinen Kypärä Coyote

Mich FAST Helmet Taktinen Kypärä Coyote, moderni taktinen kypärä, sivukiskot lisävarusteita varten, runsaasti tarrapaikkoja ja kiinnityslenkkejä, runsaasti mahdollisuuksia lisävalojen yms. kiinnitykselle, valmistaja 101inc. – Hollanti

Erinomainen taktinen kypärä airsoftiin tai vaikka suojaksi oma-aloitteiseen tetsaukseen!

115,00 €

Mich FAST Helmet Taktinen Kypärä Coyote, moderni taktinen kypärä, sivukiskot lisävarusteita varten, runsaasti tarrapaikkoja ja kiinnityslenkkejä, runsaasti mahdollisuuksia lisävalojen yms. kiinnitykselle, valmistaja 101inc. – Hollanti

Mich FAST Helmet Taktinen Kypärä Coyote

Tälläisiä nämä nykymalliset kypärä ovat eli varsin erilaisia kuin ne peltiset potat, joita meidän historiaosastoltakin vielä löytyy. Ideana kypärissä on nykyään käyttömukavuus ja suoja järkevillä kompromisseilla. Faktahan on, ettei kypäristä juurikaan ole ollu luotien tai sirpaleiden pysäyttäjiksi sitten 1800-luvun, joten alati kevyemmiksi mallinnettavat kypärä suojaavat käytännössä niiltä perusjutuilta, kolhuilta, kaatumisilta, törmäyksiltä, ajoneuvojen sisällä kolistelulta ja auttavasti paineaaltojen lennättämiltä roinilta. Se missä ollaan menty huomattavasti eteenpäin keveyden ja mukavuuden lisäksi on selkeästi parantunut modulaarisuus.

Lisävarusteet

Nykyisin kypäriin kiinnitetään lamppuja, pimeänäkölaitteita ja kaikenlaisia infrapunaosoittimia ynnä muuta teknologiaa. Myös näissä kypärissä on asianmukaiset kiinnikkeet sekä etupuolelta laskeutuvalle pimeänäkölaitteelle sekä molemminpuoliset kiskot valoja ja sen sellaisia varten. Setin mukana tulee pussukka kiinnikepalasia ja adaptereita, joilla erilaiset yleisimmät valot saa kiskoihin kiinni. Lisäksi Michien mukana toimitetaan kaksi lisäpehmikettä, jotta vaikeampimuotoisetkin kuupat saadaan istumaan kypärän sisään maksimaalisella mukavuudella.

Materiaali

Tehty kokonaisuudessaan armeijatasoa vastaavista tekokuitumateriaaleista, komposiittimuoviosista ja kypärä itsessään ABS-muovia, joka on kevyttä ja kestävää. Saatavana myös kaupunkisodankäynttiin soveltuvampana vaaleanharmaana versiona!

Koko ja kiinnitys

Kypärä on mallia one size ja löystäminen sekä kiristys hoidetaan niskassa olevalla OCC-DIAL -kiristysnamiskalla. Tarkastele tätä erittäin näppärää kiristysjärjestelmää lähemmin tuotekuvista. Painoa kypärälle kertyy 880 grammaa.

Muuta

Tähän kypärään saa tosiaan kiinni kaikenlaista härpäkettä ja varustetta aina niistä lampuista kommunikaatiovälineisiin, erilaisiin suojalaseihin ja vaikka kameroihin. Idealtaan kypärä tosiaan on hyvin modulaarinen kiipeilykypärän oloinen, joten kaikki ominaisuudet kannetaan myös sieltä mukana. Leukaremmi ja OCC-DIAL -kiristys tekevät kypärästä todella tiukasti istuvan, mutta samalla mukavan pitää. Erilaiset kiristyksen säädöt sivureimmeistä huolehtivat siitä, että jokaisen kupolille saadaan mukava asento. Kypärään sopivat lisävarusteet löydät täältä!

Käyttömukavuus

Kypärän sisäpuolella on runsaasti pehmusteita, jotka voi myös halutessaan repiä irti. Erityismaininta vielä kypärän ilmanottoaukoille, joiden ansiosta kypärä pysyy kivan viileänä pitkiksi venyneiden hellepäivien aikana. Kaikenkaikkiaan paras jalkaväkimallinen kypärä joka Agentista löytyy ja ehdottomasti parasta mahdollista varustetta airsoft-harrastajalle.

– Valmistaja 101inc
– Modulaarinen taktinen kypärä
– Tilaa tarroille ja kiinnikkeet lisätaskuille sekä naamiointia varten
– Kiskot taskulampuille ja IR-valoille
– Yksi koko sopii kaikille
– Mahtava OCC-DIAL -kiristyssysteemi
– Tetsaukseen! Airsoftiin!
– Malliltaan kiipeilykypärän oloinen
– Älä kysy toimiiko pyöräilykypäränä tai moottoripyöräajossa..