• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Mig 2 Helmet Kypärä Repro Musta

Mig 2 Helmet Kypärä Repro Musta, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukas tuote, soveltuu vain koristeeksi (ei valitettavasti sovellu moottoripyöräkypäräksi, sekä tumma että kirkas suojavisiiri vaihdeltavissa, valmistaja Fostex

Tästä harrastajalle ja keräilijälle unelmakypärä unelmahinnalla!

136,00 €

Tyhjennä valinta

Mig 2 Helmet Kypärä Repro Musta, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukas tuote, soveltuu vain koristeeksi (ei valitettavasti sovellu moottoripyöräkypäräksi, sekä tumma että kirkas suojavisiiri vaihdeltavissa, valmistaja Fostex

Mig 2 Helmet Kypärä Repro Musta

Keräilijöille tarkoitettu kypärä, jossa on kaikki hävittäjälentäjän kypärän vermeet oikeissa paikoissa. Kypärä on säädettävä monesta kohtaa, takaraivon päällä on säädettävä verkko istuvuuden takaamiseksi, leukaremmia voi pehmusteineen säätää sopivaksi ja molemmat visiirit liikkuvat ylös alas kuten kuuluukin. Visiirit ovat: Kirkkaan läpinäkyvä suojavisiiri alimmaisena ja polarisoiva häikäisysuoja päällimmäisenä.

Materiaali

Laadukkaasti valmistettu 1970-luvun esikuviensa mukaan. Älkää toki käyttäkö tätä suojaustarkoitukseen ajaessanne tai lennellessänne, esinehän on tarkoitettu keräilyä varten. Painaa noin 1,5 kg.

Muuta

Kypärän tekstit ovat asiaankuuluvasti venäjäksi ja kypärän eteen mahtuu tietysti yhteensopiva venäläinen väittäjälentäjän happinaamari. HUOM.! KYPÄRÄN KOKOMERKINNÖISTÄ: Numero 2 = M, 1 = L ja 0 = XL. Olemme laittaneet kypärät myyntiin normaali koko merkinnöillä, elikä M – XL.

Pilotin kypärä ja MiG-hävittäjä – lyhyesti

Lentokypärä, jota joskus kutsutaan “luukupoliksi” tai “vaahtokupoliksi”, on erityinen kypärä, jota pääasiassa käyttävät sotilaslentäjät.

Tavoitteena on tarjota iskusuoja päävammojen vähentämiseksi (esim. laskuvarjolla laskeutumisen yhteydessä) ja suoja kovia tuulennopeuksia vastaan heittoistuinta käyttäessä. Integroitu kuulosuoja turvaa päätä paineaalloilta (esim. kiihdytettäessä yliääninopeuksiin). Visiiri suojaa silmiä auringonvalolta, salaman välähdyksiltä ja lasersäteiltä. Yleensä kypärissä on vakiona melunvaimennus, kuulokkeet ja mikrofoni (paitsi jos ne sisältyvät maskiin).
Moderneissa hävittäjäkypärissä on kiinteästi asennettu näyttö, kiinnitys yönäkölasille ja / tai kypärän seurantajärjestelmä (jotta lentokoneen tietokone tietää, mistä ohjaaja etsii näkökentässään).

Mikojanin–Gurevitšin lentokonesuunnittelutoimisto ja -tehdas (ven. Микоян и Гуревич, МиГ, Mikojan i Gurevitš, MiG) on neuvostoliitossa perustettu ja nykyisin Venäjällä toimiva lentokonevalmistaja. Toimisto on suunnitellut ja valmistanut lentokoneita Neuvostoliiton ja itäblokin valtioille, sekä myöhemmin Venäjän ilmavoimille. MiG on suunnitellut lähinnä hävittäjiä, ja pommikoneiden suunnittelun on jäänyt muille toimistoille, kuten Tupoleville. Suunnittelutoimiston perustivat Artjom Mikojan ja Mihail Gurevitš. Maaliskuussa 1942 toimisto nimettiin seuraavilla nimillä: OKB MiG (Osoboje Konstruktorskoje Bjuro), ANPK MiG (Aviatsionni nautšno-proizvodstvenni kompleks) ja OKO MiG.

Saatavana myös valkoisena!

– Fostex
– Mig 2 Pilot Kypärä Repro
– Musta
– Kaksi liikkuvaa visiiriä, toinen tumma ja toinen kirkas
– Laadukkaasti valmistettu
– Runsaasti säätövaraa
– Painoa noin 1,5 kg

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus