• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Musta

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Musta, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukaasti toteutettu reprokypärä kahdella suojavisiirillä!

Tästä harrastajalle ja keräilijälle unelmakypärä unelmahinnalla!

198,00 € 136,00 €

Tyhjennä valinta

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Musta, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukas tuote, soveltuu vain koristeeksi (ei valitettavasti sovellu moottoripyöräkypäräksi)

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Musta

Keräilijöille tarkoitettu kypärä, jossa on kaikki hävittäjälentäjän kypärän vermeet oikeissa paikoissa. Kypärä on säädettävä monesta kohtaa, takaraivon päällä on säädettävä verkko istuvuuden takaamiseksi, leukaremmia voi pehmusteineen säätää sopivaksi ja molemmat visiirit liikkuvat ylös alas kuten kuuluukin. Visiirit ovat: Kirkkaan läpinäkyvä suojavisiiri alimmaisena ja polarisoiva häikäisysuoja päällimmäisenä.

Materiaali

Laadukkaasti valmistettu 1970-luvun esikuviensa mukaan. Älkää toki käyttäkö tätä suojaustarkoitukseen ajaessanne tai lennellessänne, esinehän on tarkoitettu keräilyä varten. Painaa noin 1,5 kg.

Muuta

Kypärän tekstit ovat asiaankuuluvasti venäjäksi ja kypärän eteen mahtuu tietysti yhteensopiva venäläinen väittäjälentäjän happinaamari. LUE TÄMÄ KYPÄRÄN KOKO MERKINNÖISTÄ ! Numero 2 = M, 1 = L ja 0 = XL. Olemme laittaneet kypärät myyntiin normaali koko merkinnöillä, elikä M – XL. Saatavana myös valkoisena!

-Mig 2 Pilot Kypärä Repro
-Musta
-Kaksi liikkuvaa visiiriä, toinen tumma ja toinen kirkas
-Laadukkaasti valmistettu
-Runsaasti säätövaraa
-Painoa noin 1,5 kg

Saatat myös pitää...