facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
50 %
Säästä 98,01 €
ALENNUKSESSA
50 %
Säästä 98,01 €
ALENNUKSESSA
50 %
Säästä 98,01 €
ALENNUKSESSA
50 %
Jopa 98,01 €

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Valkoinen

198,00  99,99 

0 out of 5

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Valkoinen, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukaasti toteutettu reprokypärä kahdella suojavisiirillä!

Tästä harrastajalle ja keräilijälle unelmakypärä unelmahinnalla!

Poista

Kuvaus

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Valkoinen, keräilykappale klassisesta venäläisestä hävittäjälentäjäkypärästä, erittäin laadukas tuote, soveltuu vain koristeeksi (ei valitettavasti sovellu moottoripyöräkypäräksi)

Mig 2 Pilot Helmet Kypärä Repro Valkoinen

Keräilijöille tarkoitettu kypärä, jossa on kaikki hävittäjälentäjän kypärän vermeet oikeissa paikoissa. Kypärä on säädettävä monesta kohtaa, takaraivon päällä on säädettävä verkko istuvuuden takaamiseksi, leukaremmia voi pehmusteineen säätää sopivaksi ja molemmat visiirit liikkuvat ylös alas kuten kuuluukin. Visiirit ovat: Kirkkaan läpinäkyvä suojavisiiri alimmaisena ja polarisoiva häikäisysuoja päällimmäisenä.

Materiaali

Laadukkaasti valmistettu 1970-luvun esikuviensa mukaan. Älkää toki käyttäkö tätä suojaustarkoitukseen ajaessanne tai lennellessänne, esinehän on tarkoitettu keräilyä varten. Painaa noin 1,5 kg.

Muuta

Kypärän tekstit ovat asiaankuuluvasti venäjäksi ja kypärän eteen mahtuu tietysti yhteensopiva venäläinen väittäjälentäjän happinaamari. LUE TÄMÄ KYPÄRÄN KOKO MERKINNÖISTÄ ! Numero 2 = M, 1 = L ja 0 = XL. Olemme laittaneet kypärät myyntiin normaali koko merkinnöillä, elikä M – XL. Saatavana myös mustana!

-Mig 2 Pilot Kypärä Repro
-Valkoinen
-Kaksi liikkuvaa visiiriä, toinen tumma ja toinen kirkas
-Laadukkaasti valmistettu
-Runsaasti säätövaraa
-Painoa noin 1,5 kg

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä