• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New4kpl jäljellä

Miltec Teräksiset Ketjukäsiraudat Musta

Miltec Teräksiset Ketjukäsiraudat Musta, väri tummat mattamusta, yhdellä lukolla lukittavat, mukana kaksi avainta, toimitetaan siistissä pahvilaatikossa, valmistaja Miltec – Saksa

Edulliset mustat ketjukäsiraudat yksinkertaisella lukituksella!

19,50 €

Miltec Teräksiset Ketjukäsiraudat Musta, väri mattamustat, yhdellä lukolla lukittavat, mukana kaksi avainta, toimitetaan siistissä pahvilaatikossa, valmistaja Miltec – Saksa

Miltec Teräksiset Ketjukäsiraudat Musta

Nämä perinteiset ketjumalliset käsiraudat ovat pyöristettyä metallia ja niissä on avaimella toimiva lukko Paketin mukana toimitetaan kaksi kappaletta avaimia. Kyseessä ovat siis ne ihan kaikista rautamalleista yleisimmät, joita nähdään poliisivoimien ja vartijoiden käytössä, tosin niissä on tuo perinteinen avainlukko ja takalukitus eli “tappilukko” myös. Näissä nyt esiteltävissä raudoissa lukitus on salpamallinen ja avainreiän viereässä, kuten tuotekuvista näet.

Materiaalit

Itse raudat terästä, avaimet alumiinia (2kpl).

Hoito-ohjeet

Huolla raudat säännöllisesti voitelemalla ne öljyllä ja tarkista, ettei käytettyihin rautoihin ole ilmaantunut teräviä nirhaumia.

Muuta

Jos omakohtaista kokemusta ko. raudoista jo onkin, niin tiedätte kuinkä tärkeitä ominaisuuksia ovat yksinkertainen lukitus – joka siis toimii molempiin suuntiin – ja tietty kestävä teräs materiaalina. Muut käsirautamme ja niiden lisävarusteet löydät täältä!

Materiaali

– Valmistaja Miltec, Saksa
– Mustat yksilukkoiset käsiraudat
– Mukana kaksi avainta
– Yksinkertainen salpalukitus eli ei “tappilukkoa”
– Ketjumalliset