• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Mint Chocolate Chip Ice Cream

Mint Chocolate Chip Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, minttusuklaa, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

8,80 € 6,99 €

Mint Chocolate Chip Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, minttua ja suklaata, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

Mint Chocolate Chip Ice Cream

Astronauttienkin pitää nauttia – hehehee – välillä vähän makeata ja siksipä NASA teki omille rakettimiehilleen sekä -naisilleen lääkkeitä sokerihampaan kolotukseen. Tokihan jäätelönkaltainen tuote on ehkä mahdollisimman vaikea kuljettaa avaruuskäyttöön, joten yhtälöstä on kuivajäädytyksen keinoin poistettu kaikki neste painon minimoimiseksi. Tässä versiossa on haettu minttusuklaajäätelön makuja varsin onnistuneesti. Jäätelö on marenkimaista tuntumaltaan, mutta maku on – yllättävää kyllä – hyvin lähellä oikeaa.

Ravintoarvot

Vain 120 kaloria per annos!

19 gramman nettopaino, josta:
7 grammaa rasvaa, kolesterolia 25 mg.
45 mg sodiumia.
15 grammaa hiilihydraatteja, josta sokereita 12 grammaa.
2 grammaa proteiinia.

Päivän ravintotarpeista yksi annos Mint Chocolate Chip Ice Creamia A-vitamiinia 4% ja kalsiumia 8%.

Valmistukseen on käytetty maitoa, maissitärkkelystä, sokeria, heraa, kookospähkinää, mono-ja diglyceridejä, guarania, selluloosaa, karrageenia, keinotekoisia makuja, punajuuritiivistettä ja kasvisvärejä.

Allergikoille tiedoksi, että tuotteessa voi olla jäämiä kananmunasta, pähkinöistä, soijasta, gluteenista ja vehnästä.

Muuta

Kaikki Astronaut-jälkiruoat toimitetaan omissa repäisyllä aukaistavissa paketeissaan. Sisältä löytyy itse syötävä ja se on vielä erikseen kääritty paperiseen sisäpussiin, hieman maitokaupan jäätelövoikkarien tapaan. Annos ei tahmaa tai pölise sellaisenaan, paitsi tietenkin murentuessaan. Kuten tuotekuvauksesta voitte jo päätellä, jäätelö on todella haurasta ja murenevaa sorttia, joten se todennäköisesti tulee postipaketissa ottamaan osumaa ja hajoamaan pienemmiksi palasiksi. Mut hei! Ei tartte ainakaan sitten pilkkoa!

– Valmistaja American Outdoor Products Inc.
Kuivajäädytetty jälkiruoka
– Minttusuklaajäätelö
– Yksi tahko jäätelöä per yksikkö
– 19 grammaa / annos
– 120 kaloria / annos