facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Mint Chocolate Chip Ice Cream

8,80 

0 out of 5

Mint Chocolate Chip Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, minttusuklaa, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Mint Chocolate Chip Ice Cream, kuivajäädytetty valmisjälkiruoka astronauttien tyyliin, minttua ja suklaata, NASA:n sertifioima tuote, nää on oikeasti ihan syötäviä, valmistaja American Outdoor Products Inc.

Mint Chocolate Chip Ice Cream

Astronauttienkin pitää nauttia – hehehee – välillä vähän makeata ja siksipä NASA teki omille rakettimiehilleen sekä -naisilleen lääkkeitä sokerihampaan kolotukseen. Tokihan jäätelönkaltainen tuote on ehkä mahdollisimman vaikea kuljettaa avaruuskäyttöön, joten yhtälöstä on kuivajäädytyksen keinoin poistettu kaikki neste painon minimoimiseksi. Tässä versiossa on haettu minttusuklaajäätelön makuja varsin onnistuneesti. Jäätelö on marenkimaista tuntumaltaan, mutta maku on – yllättävää kyllä – hyvin lähellä oikeaa.

Ravintoarvot

Vain 120 kaloria per annos!

19 gramman nettopaino, josta:
7 grammaa rasvaa, kolesterolia 25 mg.
45 mg sodiumia.
15 grammaa hiilihydraatteja, josta sokereita 12 grammaa.
2 grammaa proteiinia.

Päivän ravintotarpeista yksi annos Mint Chocolate Chip Ice Creamia A-vitamiinia 4% ja kalsiumia 8%.

Valmistukseen on käytetty maitoa, maissitärkkelystä, sokeria, heraa, kookospähkinää, mono-ja diglyceridejä, guarania, selluloosaa, karrageenia, keinotekoisia makuja, punajuuritiivistettä ja kasvisvärejä.

Allergikoille tiedoksi, että tuotteessa voi olla jäämiä kananmunasta, pähkinöistä, soijasta, gluteenista ja vehnästä.

Muuta

Kaikki Astronaut-jälkiruoat toimitetaan omissa repäisyllä aukaistavissa paketeissaan. Sisältä löytyy itse syötävä ja se on vielä erikseen kääritty paperiseen sisäpussiin, hieman maitokaupan jäätelövoikkarien tapaan. Annos ei tahmaa tai pölise sellaisenaan, paitsi tietenkin murentuessaan. Kuten tuotekuvauksesta voitte jo päätellä, jäätelö on todella haurasta ja murenevaa sorttia, joten se todennäköisesti tulee postipaketissa ottamaan osumaa ja hajoamaan pienemmiksi palasiksi. Mut hei! Ei tartte ainakaan sitten pilkkoa!

– Valmistaja American Outdoor Products Inc.
Kuivajäädytetty jälkiruoka
– Minttusuklaajäätelö
– Yksi tahko jäätelöä per yksikkö
– 19 grammaa / annos
– 120 kaloria / annos

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.