• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
New1kpl jäljellä

MOLLE Phone Pouch Puhelintasku Vihreä

MOLLE Phone Pouch Puhelintasku Vihreä, MOLLE-yhteensopiva, kookas älypuhelintasku/radiotasku 7.5 x 16 cm laitteille asti, iso tarranauhakiristys, kätevä vetolenkki, nopeasti avattava, valmistaja Fostex

Kätevä MOLLE-kännykkätasku reppuun tai taktiseen käyttöön!

22,00 €

MOLLE Phone Pouch Puhelintasku Vihreä, MOLLE-yhteensopiva, kookas älypuhelintasku/radiotasku 7.5 x 16 cm laitteille asti, iso tarranauhakiristys, kätevä vetolenkki, nopeasti avattava, valmistaja Fostex

MOLLE Phone Pouch Puhelintasku Vihreä

Tässä näppärässä kännykkätaskussa on kaikki tarvittavat MOLLE-taskun ominaisuudet. Kookas tasku vetää sisäänsä isot iPhone Plus -koon laitteet ja vastaavankokoiset Android-puhelimet. Tasku suljetaan pitävällä velcro-läpällä ja erillinen lenkkivedin sopii avaamisen lisäksi myös vaikka avaimenperän roikottamiseen. Yhteensopivia kiinnityspaneeleja käytetään miltei kaikissa moderneissa asevoimissa, mikäli tarkoitus on kantaa omaa puhelinta mukana pitkiä matkoja haastavassa maastossa ilman huolta suorista iskuista herkkään teknologiaan. Taskun voi asentaa myös normaaliin vyöhön tai yleisimpiin kiristyssolkiin, kuitenkin sillä varauksella, ettei se välttämättä istu kuten tarkoituksenmukaiseen MOLLE-paneelistoon.

Koko & mitat

Taskun mitat noin 8 x 17 x 1,5 cm.

Materiaali

500 denierin Cordura-kangasta.

Monipuolisuus

Tässä paneelissa käytetään asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää taskun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Kiinnitetty paneeli ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

Muuta

Tämä varuste on hollantilaisen Fostexin valmistama ja heidän 2215 Task Force -mallistoaan. Se soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön. Materiaali on jämäkkää sotilastason polyesteriä, jota voi vetolujuutensa puolesta verrata Corduraan. Tasku on kenttätestattu ja varta vasten valmistettu vaativiin olosuhteisiin. Paintball- tai airsoft-käyttöön se soveltuu siis varmasti. Saatavana useita eri taskuja eri väreissä!

Mitä jos tuote on loppunut?

Jos tuote on päässyt loppumaan, voit joko jälkitilata tai lisätä sen odotuslistalle valitsemalla puuttuvan koon ostoskoriisi – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun täydennystä saapuneet varastoomme/myymäläämme. Näin saat haluamasi tuotteen, kunhan vain teet tilauksen nopeasti!

– Valmistaja Fostex
– Kookas älypuhelintasku
– 7,5 x 16 laitteille asti
– Vihreä
– Aukeaa nopeasti
– MOLLE-lenkit yhteensopiviin paneeleihin

Saatat myös pitää...