facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

MTP T-Paita Vihreä

8,95 

0 out of 5

Käytetty brittiläinen MTP T-Paita Vihreä, joustava aluspaita, viileä yllä. Aito Britti armeijan ylijäämä t-paita/urheilupaita malli.

Poista

Kuvaus

MTP T-Paita Vihreä, käytetty brittiläinen tekninen t-paita, vihreä, joustava aluspaita, viileä yllä. Käytetty tarkoittaa tässä t-paidassa että todella vähän käytetty!

MTP T-Paita Vihreä

Brittiarmeijan käytetty MTP T-Paita kuuluu perusvarustukseen sikäläisillä jermuilla. Paita on hieman elastinen ja pinnaltaan hieman urheilupaitoja muistuttava huokoisen rakenteensa puolesta. Soveltuu käytettäväksi treenaamiseen loistavasti.

Materiaali

Puuvillapolyesteriä.

Muuta

Paidat ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia. Pieniä sävyeroja on ja osa on sen verrain tunkkaisessa kunnossa, että ne kannattaa pestä ja/tai tuulettaa ennen käyttöä. Mittojensa puolesta paidat ovat normaalimitoituksen mukaisia, mutta materiaalinsa puolesta istuvia. Kuvissa malli 178 cm/72 kg käyttää M-koon paitaa, joten mikäli haluat rennompaa istuvuutta, ota suoraan kokoa isompi paita.

– Tilaaja Iso-Britannian armeija
– Vihreä
– Kevyt
– Hieman venyvä
– Huokoinen pintarakenne
– Käytettyjä
– Hyväkuntoisia

Lisätiedot

Koko

S, M

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä