• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Naisten Alpha Exparka Talvitakki Burgundy

Naisten Alpha Exparka Talvitakki Burgundy, paksu ja pitkä nylonkuosinen talvitakki, istuva Regular Fit -versio, harvinainen erikoisväri, vain yksi M-koko jäljellä, hupullinen, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Pitkä viininpunainen naisten talvitakki Alphalta!

325,00 € 225,00 €

Tyhjennä valinta

Naisten Alpha Exparka Talvitakki Burgundy, paksu ja pitkä nylonkuosinen talvitakki, istuva Regular Fit -versio, harvinainen erikoisväri, vain yksi M-koko jäljellä, hupullinen, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Naisten Alpha Exparka Talvitakki Burgundy

Tämä N3B-mallinen takki on yksi Alphan uusimmista naisten talvitakeista syyskaudelle 2017, mutta perinteistä tyyliä löytyy yllin kyllin. Alpha N3B parkatakki ja sen erikoisversio Exparka ovat siistejä, tuhteja ja lämpimiä. Nyt on kyseessä pitkät sukulinjat omaava takkimalli, joka ei tule jättämään pulaan pahimmassakaan tilanteessa. Nakertaako kylmä? Jäikö pipo himaan? Pitkän parkan kanssa ei mitään tuommoista tarvitse edes miettiä. Alpha haluaa tuoda takaisin männävuosien istuvat ja ryhdikkäät takit erityisesti naisten mallistoonsa, joten tämänkin takin kanssa kannattaa huomioida ettei kyseessä ole mikään hehtaarikokoinen toppatakki. Perinteisille valtaville untuvatakeille ei oikein ole enää käyttöä, ei Etelä-Suomessa ainakaan!

Taskut

Takissa on kaksi etutaskua ja rintataskua. Vasemmassa hihassa on vetoketjulla suljettava tasku, taskun päällä on myös muutama paikka kynille. Takkia koristaa tietenkin Alphan oma punainen tavaramerkkihihna.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista. Kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä. Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle talvitakille ei saa tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeilla poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Koot

Malli on 175cm/53kg ja pitää kuvissa yllään M-kokoa. Takki on istuva, joten sen alle ei ihan kamalasti vällyä ole tarkoitus laittaakaan.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu. Kun takin vetoketjun nostaa aivan ylös asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon, jolloin se suojaa parhaalla mahdollisella tavalla yllättäviltä keleiltä. Hupussa on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle tulee vielä myrskyläppä. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveät resorit.

Muut Alpha Industriesin mahtavat amerikkalaiset naisten parkatakit löydät täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pilottikankainen talvitakki
– Naisten malli
– Hyvin istuva pitkä talviparka
– Väri viininpunainen burgundy
– Todella lämmin
– Kiinteä huppu

Tänä viikonloppuna


kotiintoimitus


vain 10€