• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Naisten Alpha N2B VF59 Talvitakki Valkoinen

Naisten Alpha N2B VF59 Talvitakki Valkoinen, paksu pilottimallinen talvitakki, vyötäröpituinen, hupullinen, karvareunus, klassikkotakki, erikoisväri, vain yksi S-koko, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

 

349,99 € 298,00 €

Tyhjennä valinta

Naisten Alpha N2B VF59 Talvitakki Valkoinen, paksu pilottimallinen talvitakki, istuva VF/Vintage Fit -versio, harvinainen erikoisväri, vain yksi S-koko, vyötäröpituinen, hupullinen, karvareunus, klassikko, todellä lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Naisten Alpha N2B VF59 Talvitakki Valkoinen

Tässä on yksi Alphan suosituimmista talvitakeista, eikä syyttä. Alpha N2B lyhyt parkatakki on siisti, kevyt ja lämmin rotsi, joka ei tule jättämään pulaan pahimmassakaan tilanteessa. Nakertaako kylmä? Jäikö pipo himaan? N2B:n kanssa ei mitään tuommoista tarvitse edes miettiä. Tarkimmat huomasivat takin nimessä VF59-etumerkinnän, joka meinaa Vintage Fit -istuvuutta ja aitoa vuoden ’59 meininkiä. Alpha haluaa tuoda takaisin männävuosien istuvat ja ryhdikkäät takit, joten tämänkin takin kanssa kannattaa huomioida se miten istuu verrattuna perusmallisiin valtaviin rotseihin. Tätä erikoisväriä saatiin vain yksi kappale S-kokoa! Kannattaa toimia nopeasti, sillä Alphan mukaan ko. väriä ei enää tuoteta.

Taskut

Tästä rotsista löytyy aika ujosti taskuja, mikä on sinäänsä ihan ymmärrettävää, kun N2B on suunniteltu lentäjille ja lentoalusten tyypeille. Takissa on kaksi etutaskua ja rintataskua. Vasemmassa hihassa on vetoketjulla suljettava tasku, taskun päällä on myös muutama paikka kynille. Takkia koristaa tietenkin Alphan oma punainen tavaramerkkihihna.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista. Kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä.

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle talvitakille ei saa tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeilla poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Koot

Malli on 175cm/53kg ja pitää kuvissa yllään S-kokoa. Takki on istuva, joten sen alle ei ihan kamalasti vällyä mahdu, mutta toisaalta se ei ole näiden VF-mallien ideakaan.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu, jonka saa halkaistua kahtia näppärän vetoketjun avulla. Kun takin vetoketjun nostaa aivan ylös asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon, jolloin se suojaa parhaalla mahdollisella tavalla yllättäviltä keleiltä. Hupussa on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle tulee vielä suojaava myrskyläppä. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveät resorit.

Katsasta pitkämallinen Alphan N3B parkatakki tästä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pilottimallinen talvitakki
– Naisten versio, hyvin istuva lyhyt talviparka
– Vain yksi S-koko
– Valkoinen erikoisväri

– Todella lämmin
– Vyötäröpituinen
– Kiinteä huppu

 

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007