• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Naisten Alpha N3B VF59 Talvitakki Woodland Camo

Naisten Alpha N3B VF59 Talvitakki Woodland Camo, paksu ja pitkä pilottimainen talvitakki, istuva VF/Vintage Fit -versio, harvinainen erikoiskuviointi, vain yksi M-koko, hupullinen, karvareunus, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Pitkä ja maastokuvioitu naisten talvitakki Alphalta!

320,00 € 262,40 €

Tyhjennä valinta

Naisten Alpha N3B VF59 Talvitakki Woodland Camo, paksu ja pitkä pilottimainen talvitakki, istuva VF/Vintage Fit -versio, harvinainen erikoiskuviointi, vain yksi M-koko, hupullinen, karvareunus, todella lämmin, valmistaja Alpha Industries – USA

Naisten Alpha N3B VF59 Talvitakki Woodland Camo

Tässä on yksi Alphan suosituimmista talvitakeista, eikä syyttä. Alpha N3B parkatakki on siisti, tuhti ja lämmin rotsi, joka ei tule jättämään pulaan pahimmassakaan tilanteessa. Nakertaako kylmä? Jäikö pipo himaan? N3B:n kanssa ei mitään tuommoista tarvitse edes miettiä. Tarkimmat huomasivat takin nimessä VF59-etumerkinnän, joka meinaa Vintage Fit -istuvuutta ja aitoa vuoden ’59 meininkiä. Alpha haluaa tuoda takaisin männävuosien istuvat ja ryhdikkäät takit, joten tämänkin takin kanssa kannattaa huomioida ettei kyseessä ole mikään hehtaarikokoinen toppatakki. Perinteisille untuvatakeille ei oikein ole enää käyttöä, ei Etelä-Suomessa ainakaan!

Taskut

Takissa on kaksi etutaskua ja rintataskua. Vasemmassa hihassa on vetoketjulla suljettava tasku, taskun päällä on myös muutama paikka kynille. Takkia koristaa tietenkin Alphan oma punainen tavaramerkkihihna.

Materiaali ja pesu

Koko rotsi on valmistettu keinomateriaaleista. Kuoriosa ja sisuksen vuoraus on 100% nylonia. Muhkea toppaus on tehty 100% polyesterista. Mitä hyötyä näistä sitten on? Ensinnäkin takin väri ei kulu, ainakaan niin nopeasti kuin puuvillaisen ja se myös hylkii aavistuksen vettä. Vuori on tottakai oranssi, kuten Alphan klassikkomalleissa aina!

Pesun puolesta kannattaa kääntyä pesulan palveluiden puoleen, sillä tälle talvitakille ei saa tehdä juurikaan mitään. Pintalian voit kuitenkin pyyhkiä kostealla rätillä ja tunkkaisuutta voi kokeilla poistaa tuulettamalla takkia kovassa pakkasessa.

Koot

Malli on 175cm/53kg ja pitää kuvissa yllään M-kokoa. Takki on istuva, joten sen alle ei ihan kamalasti vällyä ole tarkoitus laittaakaan.

Muuta

Takissa on kiinteä huppu, jonka voi tarvittaessa jakaa kahteen osaan vetoketjun avulla. Kun takin vetoketjun nostaa aivan ylös asti, niin huppu muodostaa ns. snorkkelimuodon, jolloin se suojaa parhaalla mahdollisella tavalla yllättäviltä keleiltä. Hupun karvareunusta ei saa irti koska se on ommeltu suoraan hupun runkoon kiinni. Hupussa on kiristysremmit. Takki suljetaan vetoketjulla ja päälle tulee vielä myrskyläppä. Hihansuissa ja vyötäröllä on leveät resorit.

Muut Alpha Industriesin mahtavat amerikkalaiset naisten parkatakit löydät täältä!

– Valmistaja Alpha Industries, USA
– Pilottimallinen talvitakki
– Naisten malli
– Hyvin istuva pitkä talviparka
– Woodland Camo -erikoiväritys
– Todella lämmin
– Kiinteä huppu karvareunuksella
– Oranssi huomioväritetty sisävuori