• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 3kpl jäljellä

Naisten Alpha Vintage Fishtail Talvitakki Vihreä

Naisten Alpha Vintage Fishtail Talvitakki Vihreä, tummanvihreä, slimfit malli, se alkuperäinen armeijamallinen talvitakki naisten leikkauksella, valmistaja Alpha Industries – USA

Poistossa loput koot!

185,00 € – 299,99 €

Tyhjennä valinta

Naisten Alpha Vintage Fishtail Talvitakki Vihreä, naisten istuva malli, tummavihreä, slim-fit mitoitus, aito ja alkuperäinen, valmistaja Alpha Industries – USA

Naisten Alpha Vintage Fishtail Talvitakki Vihreä

Amerikkalainen Alpha Industries on ehkä parhaiten tunnettu maailman hienoimmista pilottitakeista, mutta osaa firma tehdä muitakin messeviä rotseja. Tämä tyylitelty versio yhdysvaltalaisesta “fishtail”-takista on esikuvalleen uskollinen ja ennen kaikkea erinomaisen mukava vaate. Alpha naisten vintage fishtail parkatakki:n “kalanpyrstömäisen” helman saa kiristettyä naruteitse todella tiiviiksi, joten lämpö ei karkaa alakautta ympäristöön. Lämmin on ja pysyy laadukkaan materiaalin lisäksi myös sen takia, että takissa on iso tekokarvallinen huppu ja paljon kiristysmahdollisuuksia ja resoreita, jotta se tuima viima ei pääsisi luihin ja ytimiin tökkimään.

Materiaali

65% puuvillaa ja 35% nylonia. Tekokarva akryyliä. Puhdistukseen suosittelemme kuivapesua.

Koko

Tuotekuvien ensimmäinen malli on 169cm/55kg ja pitää yllään M-kokoa ja pitää sitä erittäin sopivana. Takki on malliltaan todella tilava, joten sisään mahtuu paljon lämpöistä lisävaatetta talveksi.

Muuta

Hupun saa mallattua itselleen sopivaksi narukiristimien ja remmisäädön avulla. Hupun karvareunuksen saa irti tarvittaessa. Olkapäiltä löytyvät poletit arvomerkkien ja arvottomien merkkien kiinnittämistä varten. Vetoketjun saa piiloon napein suljettavan kangasläpän alle. Takissa on edessä neljä taskua, jotka suljetaan napein; sisällä sijaitsee yksi povari. Ulkotasku vuorattu sisäpuolelta villafleece kankalla, jotenka niissä on mukava pitää käsiä ilman käsineitä. Alphan kohokuviomerkki vasemmassa hihassa. Paksu, pehmeä ja lämpimästi topattu vuori.

Historiikki

Jo yli 50 vuotta Alpha Industries on varustanut Yhdysvaltojen ilmavoimia, laivastoa, armeijaa ja merijalkaväkeä vaatteilla, jotka paitsi kestävät sotilastoiminnan rasitukset, ovat myös sopivia kaikista haastavimpiin ja äärimmäisimpiin ilmastoihin. Alphalla on vankka kokemus kestävien vaatteiden valmistamisessa, joka näkyy paitsi vaatteiden pistämättömässä laadussa ja ainutlaatuisessa tyylissä, myös kestävyydessä ja käytännöllisyydessä. Tämä naisten pitkä parkatakki on loistava osoitus kunnianarvoisan valmistajansa perinteikkäästä tyylistä ja tavasta luoda ainutlaatuisia takkeja, jotka palvelevat onnellisia omistajiaan pitkään ja jonka ominaisuuksia muut yrittävät tuloksetta kopioida.

Täältä löydät myös miesten Alpha Vintage Fishtail Parkatakin!
– Valmistajana Alpha Industries
– Hupullinen pitkä parkatakki
– Naisten malli
– Vihreä
– Paljon säätövaraa
– Kiristettävä “kalanpyrstö”-helma
– Slim-Fit malli

 

Saatat myös pitää...