facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Navy Seals Metallimerkki

9,99 

0 out of 5

Navy Seals Metallimerkki, messinkinen pinssi, pieni, amerikkalaisen laivaston erikoisjoukkojen tunnus

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Navy Seals Metallimerkki, joukko-osastotunnus, pinssi, pieni, messinki

Navy Seals Metallimerkki

Pikkuruinen metallipinssi, jossa kotka, ankkuri ja atrain. Amerikkalaisten Navy Seals -laivastoerikoisjoukkojen tunnus. Kyseessä oleva merkki on aikalailla pienin mahdollinen, joka siis vielä kuitenkin näkyy edes jonnekin, mutta tämänpä alkuperäisenä tarkoituksena kuuluukin olla osa paraatipuvun ansiomerkkiriviä, eikä mikään prameileva ”kultakello kaulassa” -tyylinen ratkaisu. Pikkutarkka ja aidolle uskollinen toteutus.

Navy SEAL -joukkoihin päästäkseen hakijan täytyy läpäistä pääsykokeet, joihin kuuluu fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia mittaavia osioita.

Navy Seal sotilaaksi haluavan fyysinen kunto testataan seuraavalla tavalla:

Hakijan täytyy uida 500 jaardia (457 metriä) aikaan 12.30, mielellään yhdeksään minuuttiin. Osion voi suorittaa joko kroolaamalla tai uimalla rintaa. Uimavauhti vastaa suomalaisille tutummassa, 12 minuuttia kestävässä uinnin Cooperin testissä noin 439-609 metrin suoritusta.

Uintiosion jälkeen pidetään kymmenen minuutin tauko, jonka jälkeen etunojapunnerretaan. Hakijan täytyy pystyä tekemään kahdessa minuutissa 50 toistoa, mieluiten 90.

Kahden minuutin kuluttua punnerrusosiosta testataan vatsalihakset. Hyväksytty suoritus on vähintään 50 istumaannousua kahdessa minuutissa, mielellään 85.

Jälleen levätään kaksi minuuttia. Tauon jälkeen vedetään leukoja. Osiossa minimisuoritus on kahdessa minuutissa kymmenen leukaa optimisuorituksen ollessa 18.

Kymmenen minuutin tauon aikana vaihdetaan juoksuvaatteet ja -kengät ja juostaan 1,5 mailia (2,41 kilometria) kelloa vastaan. Matkan täytyy taittua 10.30 minuutissa, mielellään 9.30 minuutissa. Cooperin testiin suhteutettuna vaadittava juoksuvauhti vastaa noin 2750-3000 metrin tulosta.

Tästä voit katsoa kaikki muut metallimerkit mitä meillä on varastossa!

 

 

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä