• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 5 varastossa

Neuvostoliitto CCCP Keltapunainen Vaakuna Velcromerkki

Neuvostoliitto CCCP Keltapunainen Vaakuna Velcromerkki, tarranauhamerkki, koko 6 x  8 cm, sopivankokoinen merkki hihaan, reppuun tai lakkiin, valmistaja Fostex

9,99 €

Neuvostoliitto CCCP Keltapunainen Vaakuna Velcromerkki, tarranauhallinen merkki, musta reuna, 4,75 x 8,5 cm, PVC-muovia, valmistaja Fostex

Neuvostoliitto CCCP Keltapunainen Vaakuna Velcromerkki

Itänaapurin edeltäjän ja joidenkin lähteiden mukaan myös seuraajan symboli on tietenkin Sosialististen neuvostotasavaltojen liiton rouvat Sirppi & Vasara. Tämä yhdistelmä on koristanut kaikenlaisia vermeitä, sotakoneita, ihan vain tavallisia koneita sekä jokusta avaruuteen singottua esinettäkin. #LaikaLähtiVainKotiin Tämä tarramerkki istuu kivasti hihapaneeliin, reppuun ja kaikkeen muuhunkin tarrapaneloituun. Merkit ovat suhteellisen jämäkkää PVC-muovia, joten ne eivät välitä sateesta.

Muuta

Tälläisiä velcro-/tarranauhamerkkejä käytetään moderneissa armeijavarusteissa arvomerkkien, aselajin, erikoistumisen sekä tietenkin maatunnusten esilletuomisessa. NATO-joukkojen yhteisharjoituksissa eri maiden sotilaita erottaa harvoin maastokuviointien tai asevalintojen perusteella, mutta hihassa komeileva lippu kertoo tässäkin tapauksessa kaiken tarpeellisen kansallisuuksista.

Salaisen Agentin velcromerkkivalikoima kattaa miltei kaikki NATO-maat ja suurimman osan eurooppalaisista maista. Lisäksi joukossa on läjäpäin kevyemmin teemattuja merkkejä!

Koko

6 x  8cm.

Katso tästä kaikki kangasmerkkimme!

– Valmistaja Fostex
– Vaakunanmallinen tarranauhamerkki
– Keltaiset sirppi & vasara
– Punainen pohja
– Keltaiset reunat
– PVC-muovia
– Kestää säätä paremmin kuin kangas

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!