• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Newbury Toppaliivi Camo

Newbury Toppaliivi Camo, Vintage Industries Newbury Padded Vest, todella lämmin, isot lämmittelytaskut, yksi napilla suljettava povitasku vasemmalla puolella, pidennetty selkäosa, korkea kaulus, valmistaja Vintage Industries

Tyylikäs katu-uskottava toppaliivi nyt valikoimissamme!

99,00 €

Tyhjennä valinta

Newbury Toppaliivi Camo, lämmin topattu talviliivi, maastokuvioitu, jämäkkä vetoketju nahkavetimellä, isot lämmittelytaskut, Yksi povitasku pienelle lompakolle (suljetaan napilla), valmistaja Vintage Industries – USA

Newbury Toppaliivi Camo

Newbury Toppaliivi Camo on loistava alkukevään/kylmän syyskelin toppaliivi, joka sopii kunnon aluskerraston kanssa myös pieneen tuiskuun ja tuiverrukseen. Newbury-niminen toppaliivimme on sopivan runsas päällä, muttei liian muhkea tai ahdistava. Korkea kaulus ja kunnolla tikatut saumat takaavat lämmön pysymisen iholla kovallakin pakkasella. Pidennetty selkäosa varmistaa että kylmä ei pääse hiipimään selkäpuolelta sisään. Vetoketjun päällä myrskyläppä joka kiinnitetään painonapeilla toppaliiviin kiinni.

Materiaali

Päällysmateriaali 100% nylonia – ja siksi aavistuksen tuulenpitävä sekä vettähylkivä. Sisävuori sekä toppaus ovat 100% polyesteriä. Laadukkaasti valmistettu, kevyt ja tyylikäs toppaliivi.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/72kg päällään M-koko. Tähän liiviin pätee siis kutakuinkin normaali istuvuus. Saatavana koot M – 2XL.

M = 170-180 cm/65-75 kg

L = 180-185cm/70-80kg

XL = 185-190cm/80-90kg

XXL = 190-195cm/85-95kg

Jos tungette liivin alle urakalla vaatetta, kannattaa ylläolevat mitat katsoa hiukan yläkanttiin. Toppaliiviä voi käyttää myös esimerkiksi kuoritakin alla lämpövuorena.

Muuta

Taskuja Newburyssa on kolme: kaksi läpällistä etustaskua/lämmittelytaskut ja yksi povitasku vasemmalla puolella (napilla suljettava). Newbury toppaliiviä on tarjolla valikoimassamme kolmessa eri värissä: musta, darkkhaki ja woodland. Katso koko alasvetovalikosta suoraan varastossamme/myymälässämme oleva valikoima.

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko tai väri on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyesti topattu liivi
– Maastokuvioitu
– Lämmittelytaskut
– Jämäkkä vetoketju nahkavetimellä
– Korkea kaulus
– Pidennetty selkäosa

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!