• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Ninja Suojahuppu Woodland Camo

Ninja Suojahuppu Woodland Camo, yksiaukkoinen huppu esimerkiksi talviurheiluun tai airsoftiin, woodland camo -maastokuviointi, taittuva rakenne, venyvä ja mukava kangas, valmistaja 101inc.

Kunnon kevyt suojahuppu kaikkeen toimintaan!

15,00 €

Ninja Suojahuppu Woodland Camo, yksiaukkoinen huppu esimerkiksi talviurheiluun tai airsoftiin, perinteinen metsämaastokuviointi, taittuva rakenne, venyvä ja mukava kangas, valmistaja 101inc.

Ninja Suojahuppu Woodland Camo

Tämä monipuolinen ja kevyt suojahuppu soveltuu mainiosti esimerkiksi lasketteluun, airsoftiin tai muuhun vastaavaan missä kaivataan mukavaa ynnä köykäisemmän tason suojaa. Perinteisestä “palosuojahuppumaisesta” mallista poiketen, Ninjassa on taittuva suun päälle menevä osuus, jonka saa helposti leuan alle pois tieltä ja nopeasti aina nenän päälle asti antamaan suojaa. Toki huivin voi myös rullata otsalle tai kaulalle, tarpeen mukaan. Kuten tuotekuvista näkee, niin huppu on helposti pieneen tilaan taittuvaa sorttia.

Materiaali

Ninja-huput on valmistettu 86% polyamidista ja 14% elastaania. Tuloksena kangas on venyvä, hengittävä ja antaa hyvin istuvan suojan kasvoille. Pituuden ansiosta se suojaa myös kaulaa erityisen hyvin ja pysyy paikallaan myös hikoillessa.

Muuta

Huppu voidaan pestä pesukoneessa, ehdottomasti max. 40 asteen pesulämpötilassa. Kuivaus sellaisenaan. Täältä löydät Ninja-huppumme muissa väreissä!

– Valmistaja 101inc.
– Kevyt suojahuppu
– Taittuva rakenne naaman osalta
– Väri woodland camo
Yksiaukkoinen suojahuppu
– Venyvä
– Menee erittäin pieneen tilaan

Saatat myös pitää...