• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje
4kpl jäljellä

Nitecore Tube USB Valaisin

Pieni ja näppärä avaimenperälamppu, joka ladataan MicroUSB-liitännän kautta, LED-lamppu, todella kompakti koko, Nitecore Tube USB Valaisin jokaiseen avaimenperään!

24,99 €

Nitecore Tube USB Valaisin, pieni ja näppärä avaimenperälamppu, joka ladataan MicroUSB-liitännän kautta, LED-lamppu, todella kompakti koko

Nitecore Tube USB Valaisin

Nitecoren valaisimet ovat poikkeuksetta erittäin käyttövarmoja ja edullisia apuvälineitä jokapäiväiseen käyttöön. Tämä pieni ja pippurinen Tube-valaisin on moderni laite paitsi valoteholtaan, mutta myös lataustavaltaan, joka perustuu älypuhelinmaailmasta tuttuun micro-USB-latausporttiin. Eli jos taloudesta löytyy Samsungin, HTC:n, Sonyn tai vastaavan Android-valmistajan luureja, on tämä kaapeli todennäköisesti  hallussasi jo vakiona. Käyttökokemukseltaan Tube on näppärä, sillä se on tarvittaessa aina saatavilla esimerkiksi avaimenperänä. Valotehoa riittää runsaasti hämärän tullessa tehokkaan LED-lampun ansiosta ja onpa Tubessa kaksi eri valoteho-ohjelmaa, jotka helpottavat toimintaa tilanteesta riippuen.

Teho

Nitecore Tube USB Valaisin on maksimiteholtaan 45 lumeninen. Vaihtoehtoinen 1 lumenin himmeä teho on omiaan akunkeston kannalta, jos liikutaan todella pimeässä. Eli esimerkiksi pilkkopimeässä metsässä liikkuessasi Tube toimii oivana karttalamppuna tai pimeällä parkkipaikalla kadonneiden avainten etsimisen apuvälineenä. Akun toiminta-aika on 1-48 tuntia, riippuen käytettävästä valotehosta.

Koko ja paino

Tube toimitetaan paketissa, jossa avaimenperärinkulat ovat irtonaisena. Mikäli niitä ei kiinnitä, on valaisimella painoa vian 9,1 grammaa. Molemmat rinkulat kiinni paino nousee huimaan 11,4 grammaan. Mitat 19 x 56 x 5 mm.

Muuta

Kaiken hyvän lisäksi tässä valaisimessa on IPX8-standardin mukainen sääsuojaus. Laite kestää vettä ja likaa huomattavasti hintaansa kalliimman laitteen tavoin. Virtakytkin ja latausportin suojus ovat kumitettua materiaalia.

– Kompakti taskuvalaisin
– Painoa vain 9,1 grammaa
– 45 lumenin valoteho
– Avaimenperäkiinnitys
– Akunkesto jopa 48 tuntia
– Kaksi valotehoa

Saatat myös pitää...

 • Led Lenser A5 Valaisin

  Varasto loppu, liity odotuslistalle

  Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

  Led Lenser A5 Valaisin

  28,95 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille
  Varasto loppu

  Led Lenser Nylonkotelo P5 Valaisimille

  18,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Led Lenser P5.2 Valaisin
  Varasto loppu

  Led Lenser P5.2 Valaisin

  55,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu