facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Nitecore Tube USB Valaisin

24,99 

0 out of 5

Pieni ja näppärä avaimenperälamppu, joka ladataan MicroUSB-liitännän kautta, LED-lamppu, todella kompakti koko, Nitecore Tube USB Valaisin jokaiseen avaimenperään!

Vain 5 varastossa

Kuvaus

Nitecore Tube USB Valaisin, pieni ja näppärä avaimenperälamppu, joka ladataan MicroUSB-liitännän kautta, LED-lamppu, todella kompakti koko

Nitecore Tube USB Valaisin

Nitecoren valaisimet ovat poikkeuksetta erittäin käyttövarmoja ja edullisia apuvälineitä jokapäiväiseen käyttöön. Tämä pieni ja pippurinen Tube-valaisin on moderni laite paitsi valoteholtaan, mutta myös lataustavaltaan, joka perustuu älypuhelinmaailmasta tuttuun micro-USB-latausporttiin. Eli jos taloudesta löytyy Samsungin, HTC:n, Sonyn tai vastaavan Android-valmistajan luureja, on tämä kaapeli todennäköisesti  hallussasi jo vakiona. Käyttökokemukseltaan Tube on näppärä, sillä se on tarvittaessa aina saatavilla esimerkiksi avaimenperänä. Valotehoa riittää runsaasti hämärän tullessa tehokkaan LED-lampun ansiosta ja onpa Tubessa kaksi eri valoteho-ohjelmaa, jotka helpottavat toimintaa tilanteesta riippuen.

Teho

Nitecore Tube USB Valaisin on maksimiteholtaan 45 lumeninen. Vaihtoehtoinen 1 lumenin himmeä teho on omiaan akunkeston kannalta, jos liikutaan todella pimeässä. Eli esimerkiksi pilkkopimeässä metsässä liikkuessasi Tube toimii oivana karttalamppuna tai pimeällä parkkipaikalla kadonneiden avainten etsimisen apuvälineenä. Akun toiminta-aika on 1-48 tuntia, riippuen käytettävästä valotehosta.

Koko ja paino

Tube toimitetaan paketissa, jossa avaimenperärinkulat ovat irtonaisena. Mikäli niitä ei kiinnitä, on valaisimella painoa vian 9,1 grammaa. Molemmat rinkulat kiinni paino nousee huimaan 11,4 grammaan. Mitat 19 x 56 x 5 mm.

Muuta

Kaiken hyvän lisäksi tässä valaisimessa on IPX8-standardin mukainen sääsuojaus. Laite kestää vettä ja likaa huomattavasti hintaansa kalliimman laitteen tavoin. Virtakytkin ja latausportin suojus ovat kumitettua materiaalia.

– Kompakti taskuvalaisin
– Painoa vain 9,1 grammaa
– 45 lumenin valoteho
– Avaimenperäkiinnitys
– Akunkesto jopa 48 tuntia
– Kaksi valotehoa

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä