• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Nitehowl Koiran LED Turvapanta Sininen

Nitehowl Koiran LED Turvapanta Sininen, LED-kaulapanta, sininen versio, helposti leikattavissa oikean mittaiseksi, pitkä akunkesta pikkupattereilla, valmistaja Niteize – USA

Mahtavan kirkas turvavalo kaikenkokoisille koirille!

26,40 €

Nitehowl Koiran LED Turvapanta Sininen, LED-kaulapanta, sininen versio, helposti leikattavissa oikean mittaiseksi, pitkä akunkesta pikkupattereilla, valmistaja Niteize – USA

Nitehowl Koiran LED Turvapanta Sininen

Tällainen kirkasvaloinen LED-panta on oiva varuste koirille hämärämpinä vuodenaikoina. Varsinkin tummat ja pienet koirankuonolaiset katoavat tummalle asfaltille ynnä multakasoihin aika nopeasti, jolloin saatavilla olevat punainen tai sininen valopanta jeesaavat ainakin ulkoiluttajan mielenrauhaa. Pyöräilijät ja autoilija kiittävät myös, jos muuten huonosti valaistulle jalkakäytävälle ilmaantuu äkkiseltään vaihteeksi hyvin valaistu koira.

Koko ja virtalähde

Panta on ympärysmitaltaan säädettävää sorttia väliltä 30.5cm -68.5cm. Painoa tulee ilman pattereita 59.5g. Virtaa riittää 60 tunniksi kahdella 1154-mallin pikkunappipatterilla, joita tulee mukana yksi pari.

Säätövaraa

Kaulapanta on virtalähteensä jälkeen vapaasti lyhennettävää ja putkimallista LED-kennoa. Se valaisee kirkkaasti ja tasaisesti koko pituudeltaan, mutta sitä voi myös pehmeän materiaalinsa vuoksi leikata saksilla helposti. Näin jokainen koira taatusti saa oikeanmittaisen valonlähteen kaulaansa ja pienimmillä karvaturreilla on vaihtoehtona joko yksi kierros kaulan ympäri tai peräti kaksinkertainen valopanta.

Muuta

Pannassa on kaksi valomoodia: täysi teho ja strobo. Saatavilla sekä punaisena että sinisenä versiona!

Meiltä löydät myös koirien MA-1 pilottitakin!

– Valmistaja Niteize, USA
– Koirien turvaremmi LED-valoilla
– Jaksaa pitkään yksillä pattereilla
– Kaksi valomoodia
– Sininen versio
– Kätevästi saksilla leikattavissa oikean mittaiseksi

Saatat myös pitää...