• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Operator BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo

Special Ops BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyestertwill-kangasta, A-TACS LECamo /Law Enforcement Camouflage, valmistaja 101inc.

Korvattu uudella vuoden 2018 mallilla!

115,00 €

Tyhjennä valinta

Operator BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyestertwill-kangasta, A-TACS LECamo /Law Enforcement Camouflage, päivitetty vm. 2018, valmistaja 101inc.

Operator BDU Reisitaskuhousut ATACS LECamo

Agentin budjettipuolen housuvalikoima vain kasvaa! Tällä kertaa kyseessä on upea, moderni versio alkuperäisestä BDU-solttuhousumallista ja vielä sen asteen verran modernimmalla LE Camo eli Law Enforcement -kuosilla. Samantyyliset reisitaskuhousut ovat tällä hetkellä käytössä Yhdysvaltojen merijalkaväen, armeijan, merivoimien, ilmavoimien ja erikoisjoukkojen taisteluvarustuksessa. Tätä samantyylistä ACU A-Tacs housumallia on saatavana myös astetta korkeampilaatuisina maastokuvioituina Propperin FGCamo ja AUCamo -housuina. Operatorit ovat uudistettu malli Spec Ops -nimellä myydyistä housuista.

Materiaali

Nämä housut on valmistettu 35% puuvillasta / 65% polyesteristä. Rip-stop -kuvioitua, joten kangas ei repeä, vaikka pintaan syntyisi reikiä.

Taskutilaa

Housuissa on monipuolinen taskulajitelma, joista tärkeimpinä ovat tilavat avoimet etutaskut ja tarvittaessa kiristettävissä olevat laatikkomalliset reisitaskut. Takataskut ovat vetoketjullista sorttia, joten niihin laitetut tavarat pysyvät kyydissä turvallisesti. Etureidessä on modernista kranaatti-/heitetaskusta peräisin oleva kaksiosainen lisätasku, joissa on omat kiristysremminsä.  Lisäksi molemmissa lahkeissa on omat erityinen tarranauhalliset säätöremminsä sekä nilkassa että polvitaipeessa ja erityiset alataskut lisävarusteille. Polvisuojat ovat tällä kertaa kolmeosaiset ja ne on kiinnitetty suoraan kankaaseen. Etureisitaskuista löytyy kiristysremmi, jolla suojien korkeutta voi säätää.

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoot – Vyötärö sentteinä

Lahkeiden pituudet menevät seuraavasti:

S   –  27″-31″ – 69->79cm
M   – 31″-35″ – 79->89cm
L   – 35″-39″ – 89->99cm
XL  – 39″-43″ – 99->109cm

Muuta

Kyseessä on normaali BDU-housumalli, joten siitä löytyy samat taskut kuin reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja reisitaskut, jotka suljetaan napeilla. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkääsi siinä navan korkeudella. Tästä syystä ns. ”normaalilla” käyttötavalla housun lahkeenpituus on hiukan lyhyempi. Housuissa on tarranauhamallinen sivukiristys molemmilla puolilla, joten housut saa istumaan erittäin tarkasti oman mieltymyksen mukaan!

Mitä jos housukokoni on loppu?

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle valitsemalla puuttuva koko ostoskoriisi – muista tämän jälkeen antaa oikea sähköpostiosoitteesi! Saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun housutäydennys on saapunut myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja 101inc.
– Operator BDU Pants ATACS LECamo / Law Enforcement Camouflage
– 35% puuvilla/ 65% polyester
– Huippukevyt ripstop-kangas
– Viileät kesällä
– Laadukkaat ja kestävät
– Sisäänrakennetut polvisuojat korkeussäädöllä
– Moderni A-TACS LECamo -kuviointi

Saatat myös pitää...