• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 5kpl jäljellä

Operator Softshell Takki Vihreä

Operator Softshell Takki Vihreä, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt, paljon yksityiskohtia, taskuja ja säätövaraa, valmistaja 101inc.

 

136,00 € 99,00 €

Tyhjennä valinta

Operator Softshell Takki Vihreä, kuoritakki, 100% vedenpitävä, hengittävä, kestävä ja kevyt, paljon yksityiskohtia, taskuja ja säätövaraa, valmistaja 101inc.

Operator Softshell Takki Vihreä

Operator on taktisella otteella tehty kevyt ja laadukkaasti toteutettu softshell-takki, jonka kuorikangas on samanaikaisesti sekä vedenpitävä että hengittävä. Sopii erinomaisesti ulkoilutakiksi, kalastusreissuille tai ulkotyökäyttöön. Kerraston kanssa myös erinomainen takki pikkupakkasille. Takissa on mietitty myös tuuletusta, joten ilmanvaihdon saa auki kainaloista vetoketjuilla ja ristiselän puolelta läpiviestitaskun muodossa.

Materiaali

100% polyesteriä.

Muuta12

Takissa on armeijatason jämäkkä vetoketju ja erinomainen tikkaus. Korkean kauluksen sisällä on piilohuppu, jonka saa kätevästi taitettua takaisin käytön jälkeen vetoketjulliseen taskuunsa. Hihansuut ovat elastiset, ”hook & hoop” -kiinnityksellä. Olkapäiltä löytyvät kymmensenttiset standardimittaiset polettipaikat. Taskupuolta edustavat kaksi viistoa nopeakäyttöistä etutaskua, vetoketjullinen lisätasku oikeassa hihassa ja hartiatasku vasemmassa hihassa. Molemmissa hihoissa on vielä tarrapaikka arvomerkeille ja sen semmoisille. Hieman samantyylistä amerikkalaisen Rothcon Covert Ops -takkimallia on saatavana mustana ja hiekan värisenä. Seuraa mitä muita softshell takkeja valikoimastamme löytyy tästä linkistä

– Valmistaja 101inc.
– Taktinen ”kuoritakki”
– Vihreä
– Vedenpitävä pintakangas
– Hengittävä
– Kevyt
– Kestävä toteutus
– Piilohuppu

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus