• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki, laadukasta puuvillaa, erikoisvahvat taskut, vetoketjulliset sulut kaikissa taskuissa, kevyet ja luotettavat, valmistaja Vintage Industries

Hyvin istuvat ja laadukkaat reisitaskuhousut – melkein kaikissa taskuissa vetoketjusulku!

94,00 €

Tyhjennä valinta

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki, vetoketjulliset taskut, hiekanväriset, kevyet ja luotettavat, valmistaja Vintage Industries

Oregon Cargo Reisitaskuhousut Dark Khaki

Joidenkin mielestä vetoketjuja ei voi koskaan olla liikaa. Näin ollen Oregon Cargo Pantsit ovat nyt kaikille zipperi-intoilijoille ne housut, joiden vetoketjullisuus on uudella tasolla. Edellämainittu sulkumekanismi löytyy etutaskujen lisäksi myös taka- ja reisitaskujen piilotaskuista. Kun tähän lykätään mukaan vielä tilava pari napitettavia reisitaskuja, ei akuutista taskutilasta tule pula. Eivätkä tavarat tipu pihalle ihan heti, joten voimme varauksetta suositella Ricoja myös kaikille ylösalaisin työtään tekeville tai vapaa-aikaansa viettäville immeisille.

Materiaali

100% puuvillaa.

Mitat & koko

(Käsin mitattuina henkilökuntamme toimesta)
Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

Mikäli kokoasi ei löydy tästä, trendi on tämän housumallin kanssa -4 cm vyötärömitan kasvu per koko. Lahjepituutta ei valitettavasti ole saatavissa eri mitoissa valmistajalta, eli tämä myymämme regular 32″ -lahje on ainoa vaihtoehto.

M –   35″32″ –  88x82cm
L –    37″32″ –  92x82cm
XL –  38″32″ –  96x82cm

Muuta

Oregonit ovat suhteellisen rennot istuvuudeltaan. Kuvien malli 178cm x 72 kg pitää yllään M-kokoa ja väitti housuja juuri sopivan tilaviksi intensiivisiä mökkireissuja varten. Housujen materiaali on myös kevyttä, joten ilma vaihtuu erinomaisella tehokkuudella olit sitten liikkeessä tai ihan seis. Täältä löydät Rico Cargo Reisitaskuhousut mustana!

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyet reisitaskuhousut
– Paljon vetoketjullisia taskuja
– Tilavat napittettavat reisitaskut
– Rennot
– Väri dark khaki eli hiekanväriset

Saatat myös pitää...