• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
0kpl jäljellä

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Dark Khaki

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Dark Khaki, erinomaisen mukavat ja kestävät, laadukasta puuvillaa, runsaasti taskutilaa joka puolella, valmistaja Vintage Industries

Laadukas materiaali, istuva mitoitus, järkevä hinta!

85,00 € – 95,00 €

Tyhjennä valinta

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Dark Khaki, laadukasta puuvillaa, erinomaisen mukavat ja kestävät, paljon taskutilaa, valmistaja Vintage Industries

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Dark Khaki

Löysempiä parareisareita etsivälle Vintage Industries tarjoaa vaihtoehdoksi Pack Cargo housuja, jotka ovat heidän versionsa Agentin suosituimpiin housumalleihin kuuluvasta Airbornesta. Eroavaisuuksia ovat kaikesta huolimatta huomattavampi istuvampi malli, parempi kangas ja kaikinpuolin laadukkaampi toteutus. Taskuja on lainmääräämä maksimimäärä, eli kahdet reisitaskut, avoimet etutaskut ja läpälliset takataskut. Vasemmassa yläreisitaskussa on lisäksi kaksi paikkaa kynille, sikäripötköille, 50. cal ammuksille tai muille sen kokoisille. Kummankin sivu reisitaskun alla on vielä hiukan pienempi ns. pohjereisitasku jossa on nappikiinnitys( 2nappia). Taskun ulkopuolella kaksi paikkaa esim. kynille. Tämän taskun koko on 15 x 15cm.

Materiaali

100% entsyymipestyä puuvillaa.

Mitat & koko (käsin mitattuina henkilökuntamme toimesta)

Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

M –   34″32″ –  87x82cm
L –    36″32″ –  90x82cm
XL – 38″32″ – 95x82cm
XXL – 40″32″ – 101x82cm

Muuta

Nyt täytyy Agentin hämmästellä ja vuodattaa sitä kuinka hyviä nämä Vintage Industriesin uudet mallit oikein ovat. Kaikki mallit ovat olleet toinen toistaan parempia ja nyt nämä Pack Cargo Housut kyllä pesevät Airbornet ja Pure Vintaget mennen tullen. Housujen puuvillakangas on aivan huippuluokkaa, tikkaus todella huippulaatua ja napit kaikkine kiinnityksineen todella lujasti kiinni. Kaiken kaikkiaan täydelliset reisitaskuhousut. Täältä löydät Pack Pants Reisitaskuhousuihin sopivan Vintage Kenttätakin!

Miten nämä eroavat muista Vintage Industries housuista?

Suurin ero muihin myymiimme Vintage Industries housu malleihin on taskujen lukumäärä ja asettelu. Pack Cargo Pantseissa on kummassakin lahkeessa kaksi reisitaskua, ns. ylempi ja alempi. Alempi reisitasku on tottakai pienempi kuin sen yläpuolella oleva. Muutoin leikkaus vastaa samaa kuin esimerkiksi Reef Cargo Panteissa tai Reydoneissa.

– Valmistaja Vintage Industries
– Reisitaskuhousut neljällä reisitaskulla
– Väri ”dark khaki”/vaaleat hiekanväriset
– Puuvillaa
– Huippulaadukas toteutus laadukkaasta puuvillasta
– Asetta väljemmät
– Mukavan ohut ja viileä kangas

Saatat myös pitää...

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!