• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Vihreä

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Vihreä, perinteinen amerikkalainen “sotilasvihreä”, erinomaisen mukavat ja kestävät, laadukas toteutus, paljon taskutilaa, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Erinomaiset puuvillareisitaskuhousut!

89,00 €

Tyhjennä valinta

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Vihreä, normaali istuvuus, rennon klassinen amerikkalainen laskuvarjojääkärihousumalli, erinomaisen mukavat ja kestävät, valmistaja Vintage Industries

Pack Cargo Pants Reisitaskuhousut Vihreä

Löysempiä parareisareita etsivälle Vintage Industries tarjoaa vaihtoehdoksi Pack Cargo Housut Vihreä, jotka ovat heidän versionsa Agentin suosituimpiin housumalleihin kuuluvasta Airbornesta. Eroavaisuuksia ovat kaikesta huolimatta huomattavampi istuvampi malli, parempi kangas ja kaikinpuolin laadukkaampi toteutus. Taskuja on lainmääräämä maksimimäärä, eli kahdet reisitaskut, avoimet etutaskut ja läpälliset takataskut. Vasemmassa yläreisitaskussa on lisäksi kaksi paikkaa kynille, sikäripötköille, 50. cal ammuksille tai muille sen kokoisille.

Materiaali

100% puuvillaa.

Mitat & koko

(käsin mitattuina henkilökuntamme toimesta)
Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

M –   34″32″ –  87x82cm
L –   36″32″ –  90x82cm

Muuta

Nyt täytyy Agentin hämmästellä ja vuodattaa sitä kuinka hyviä nämä Vintage Industriesin uudet mallit oikein ovat. Kaikki mallit ovat olleet toinen toistaan parempia ja nyt nämä Pack Pantsit kyllä pesevät Airbornet ja Pure Vintaget mennen tullen. Housujen puuvillakangas on aivan huippuluokkaa, tikkaus todella huippulaatua ja napit kaikkine kiinnityksineen todella lujasti kiinni. Kaiken kaikkiaan täydelliset reisitaskuhousut. Tutustu erinomaisesti näihin housuihin sopivaan Lord Canterbury takkiin tästä!

Miten nämä eroavat muista Vintage Industries housuista?

Suurin ero muihin myymiimme Vintage Industries housu malleihin on taskujen lukumäärä ja asettelu. Pack Cargo Pantseissa on kummassakin lahkeessa kaksi reisitaskua, ns. ylempi ja alempi. Alempi reisitasku on tottakai pienempi kuin sen yläpuolella oleva. Muutoin leikkaus vastaa samaa kuin esimerkiksi Reef Cargo Panteissa tai Reydoneissa.

– Valmistaja Vintage Industries, Hollanti
– Reisitaskuhousut neljällä reisitaskulla
– Vihreät
– Puuvillaa
– Huippulaadukkas toteutus
– Asetta väljemmät
– Mukavan ohut ja viileä kangas

Saatat myös pitää...