• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Parabracelet Avaimenperä Vihreämusta

Parabracelet Avaimenperä Vihreämusta, kätevä selviytymislenkki tai avaimenperä, punottu laskuvarjpköydestä, kestävä kiinnityslenkki, valmistaja Fostex

Agentin ensimmäinen selvitymisavaimenperä! Ei kun testaamaan!

7,80 €

Parabracelet Avaimenperä Vihreämusta, kätevä selviytymislenkki tai avaimenperä, punottu laskuvarjpköydestä, kestävä kiinnityslenkki, valmistaja Fostex

Parabracelet Avaimenperä Vihreämusta

Noin 1,5 sentin levyinen paracordista punottu avaimenperä, jonka voit kiinnittää kätevästi reppuun, takkiin, puukkoon tai avaimiin. Hätätilanteessa laitteen voi purkaa säänsuojan, työkalujen tai vaikka murtuneen raajan lastan väsäämistä varten. Paracord on itsessään todella vetolujaa kamaa ja Agentista löydät myös muita varusteita, veitsiä, rannekkeita ja kaikenlaista kampetta, joissa tätä mahtavaa laskuvarjonarua on käytetty. Myymme myös pelkkää paracordia omia projekteja varten. Kaikki nämä tuotteet löydät täältä!

Materiaali

Paracord on 100% armeijastandardit täyttävää “heavy duty” nylonia, jonka testatuksi lujuudeksi valmistaja ilmoittaa n. 200 kilogrammaa. Kestävää tavaraa siis. Paracord punotaan seitsemästä nylonlangasta/säikeestä tiukaksi paketiksi, jotta naru olisi mahdollisimman vankkaa koko pituudeltaan.

Mitat ja koko

Lenkin punottu osio on noin 10 cm pitkä ja koko avaimenperän pituus puolestaan 38 cm. Kokonaan purettuna avaimenperästä löytyy yhteensä n. 120cm parcord-narua.

Mitä teen jos tuote on loppu?

Jos rannekkeet on myyty loppuun, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää itsesi odotuslistalle siirtämällä tuote ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Ilmoituksen saatuasi tee tilaus nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Fostex, Hollanti
– “Selviytymisavaimenperä”
– Tehty vetolujasta nylon paracordista
– Vihreämusta väritys
– Kestävä kiinnityslenkki

Saatat myös pitää...