facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Parabracelet Orcs And Skulls Eri Värejä

45,00 49,00 

0 out of 5

Parabracelet Orcs And Skulls Eri Värejä, valmis selviytymisrannake laskuvarjököydestä, koristeelliset metallilukot, fantasiateema, örkkejä ja pääkalloja

Hienosti viimeisteltyjä paracord-rannekkeita metallilukoilla!

Poista

Kuvaus

Parabracelet Orcs And Skulls Eri Värejä, valmis selviytymisrannake laskuvarjököydestä, koristeelliset metallilukot, fantasiateema, örkkejä ja pääkalloja

Parabracelet Orcs And Skulls Eri Värejä

Noin 2 sentin levyinen paracordista punottu selviytymisranneke. Hätätilanteessa rannekkeen voi purkaa säänsuojan, työkalujen tai vaikka murtuneen raajan lastan väsäämistä varten. Nämä parabraceletteihin on tehty metalliset lukot, joissa komeilee örkki- ja pääkallonaamoja.

Mitat

Ranneke on 21 senttiä pitkä ja se suljetaan metallisella lukolla. Valikoimassamme on myös Parabracelet, jonka sisällä on kätevä vaijerisaha!

Mitä jos haluamani tuote on loppunut?

Joskus kamppeet myydään loppuun, mutta se ei estä sinua saamasta kyseistä tuotetta. Jos haluamasi parabracelet on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi rannekkeen!

– Upeasti punottu ranneke
– Fantasiateema
– Kalloja ja örkkejä
– Purettavissa kestäväksi paracordiksi
– Hienot metalliset lukot
– Erivärisiä

Lisätiedot

Väri

, , ,

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.