• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Paracord Combat Knife Veitsi 19cm Vihreä

Paracord Combat Knife Veitsi 19cm Vihreä, mustateräinen taisteluveitsi, vihreä paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu kantotasku

Edullinen perusveitsi paracord-kahvalla!

19,00 €

Paracord Combat Knife Veitsi 19cm Vihreä, mustateräinen taisteluveitsi, vihreä paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi

Paracord Combat Knife Veitsi 19cm Vihreä

Agentti tarjoaa tälläistä huokeahintaista yleisveistä esimerkiksi ensimmäistä eräveistään kaipaavalle. Aidosta kestävästä paracordista punottu kahva lienee se keskeisin ominaisuus, mutta veitsessä on yhdestä palasta sorvattu rakenne ja helposti teroitettava terä. Ei kai sitä muuta?

Materiaali

Veitsen terä on ruostumatonta terästä. Paracord on punottu kestävästä nylonista. Kantotasku on niin ikään nylonia. Veitsen pituus on 19cm päästä päähän ja itse terän pituus 9cm. Veitsi on sileäteräinen.

Muuta

Kahvan paracordin voi punoa irti ja vaihtaa eri väriseen. Irtipunottu nylonnaru on erinomainen apuväline suojan rakentamiseen tai varusteiden korjaamiseen eräreissulla. Mukana tuleva kantotasku on valmistettu nylonkankaasta ja veitsi suljetaan siihen kiinni tarranauhalla.

– Valmistaja 101inc.
– Kevyt ja ketterä perusveitsi
– Vihreä paracordkahva
– Nylonkantotasku

Saatat myös pitää...