• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Paracord Combat Knife Veitsi 26cm Vihreä

Paracord Combat Knife Veitsi 26cm Vihreä, mustateräinen ja isokokoinen taisteluveitsen mallinen veitsi, läpi punottu paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc.

Edullinen kookkaampi veitsi paracord-kahvalla!

28,00 €

Paracord Combat Knife Veitsi 26cm Vihreä, mustateräinen ja isokokoinen taisteluveitsen mallinen veitsi, läpi punottu paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc.

Paracord Combat Knife Veitsi 26cm Vihreä

Agentti tarjoaa tälläistä huokeahintaista paracord-kahvaista yleisveistä esimerkiksi ensimmäistä kookasta eräveistään kaipaavalle. Aidosta kestävästä paracordista punottu kahva lienee se keskeisin ominaisuus, mutta veitsessä on yhdestä palasta sorvattu rakenne ja helposti teroitettava terä. Ei kai sitä muuta?

Materiaali

Veitsen terä on ruostumatonta terästä. Paracord on punottu kestävästä nylonista. Kantotasku on niin ikään nylonia. Veitsen pituus on 26cm päästä päähän ja itse terän pituus 12cm. Veitsi on sileäteräinen.

Muuta

Kahvan paracordin voi punoa irti ja vaihtaa eri väriseen. Irtipunottu nylonnaru on erinomainen apuväline suojan rakentamiseen tai varusteiden korjaamiseen eräreissulla. Mukana tuleva kantotasku on valmistettu nylonkankaasta ja veitsi suljetaan siihen kiinni tarranauhalla.

Paracord – Lyhyesti

“Laskuvarjonaru” (myös laskuvarjo tai 550-naru, kun viitataan tyypin III laskuvarjoon) on kevyt nailoninen ytimen köysi, jota alun perin käytettiin laskuvarjojen ripustuslinjoissa. Tätä johtoa käytetään nyt yleiskäyttöisenä käyttöjohtona. Astronautit käyttivät tätä monipuolista johtoa 82. avaruussukkula-operaation aikana Hubble-avaruusteleskoopin korjaamiseen. Punottu vaippa koostuu yleensä 32 kudotusta säikeestä, mikä antaa sille suhteellisen sileän tekstuurin. Koko nailonrakenne tekee paracordista joustavan. Laskuvarjoteollisuusyhdistys julkaisee voimassa olevat tekniset standardit laskuvarjoissa käytettävän nyörin valmistamiseksi. Nyt inaktivoitu Yhdysvaltain armeijan standardi MIL-C-5040H vaati materiaalin olevan nailonia. Samanlaisia ​​lankamalleja valmistetaan muista materiaaleista, kuten polyesteristä. – Wikipedia

– Valmistaja 101inc.
– Kevyt ja ketterä isokokoinen perusveitsi
– Vihreä paracordkahva
– Nylonkantotasku

Saatat myös pitää...