• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Paracord Recon Knife Veitsi 25cm Vihreä

Paracord Recon Knife Veitsi 25cm Vihreä, mustateräinen pikkuveitsi, vihreä paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc

Kätevä perusveitsi tupella ja purettavalla paracord-kahvalla!

26,00 €

Paracord Recon Knife Veitsi 25cm Vihreä, mustateräinen pikkuveitsi, vihreä paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc

Paracord Recon Knife Veitsi 25cm Vihreä

Agentti tarjoaa tälläistä huokeahintaista yleisveistä esimerkiksi ensimmäistä aloittelijahintaista eräveistään kaipaavalle. Aidosta kestävästä paracordista punottu kahva lienee se keskeisin ominaisuus, mutta veitsessä on yhdestä palasta sorvattu rakenne ja helposti teroitettava terä. Ei kai sitä muuta näin halvalta veitseltä voi toivoa? Toki jos lyöt tämän puuhun sisälle ja meinaat pomppia kahvan päällä, niin kannattaa varata pehmeä laskeutumisalusta. Terä ei nimittäin kestä kuten ne oikeat kalliit taisteluveitset.

Materiaali

Veitsen terä on ruostumatonta terästä. Paracord on punottu kestävästä nylonista. Kantotasku on niin ikään nylonia. Veitsen pituus on noin 25 cm päästä päähän ja itse terän pituus 12cm. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen.

Muuta

Kahvan paracordin voi punoa irti ja vaihtaa eri väriseen. Irtipunottu nylonnaru on erinomainen apuväline suojan rakentamiseen tai varusteiden korjaamiseen eräreissulla. Mukana tuleva kantotasku on valmistettu nylonkankaasta ja veitsi suljetaan siihen kiinni tarranauhalla. Saatavana eri väreissä osana isompaa Paracord-mallistoamme!

– Kevyt ja ketterä perusveitsi
– Vihreä paracordkahva
– Mukana yksinkertainen nylontasku
– Taisteluveitsimalli
– Ohutprofiilinen terä kevyeen käyttöön
– Tehty yhdestä teräspalasta
– Purettava paracord-kahva
– Toimitetaan omassa pahvilaatikossaan