• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Paracord Recon Knife Veitsi 29cm Musta

Paracord Recon Knife Veitsi 29cm Musta, mustateräinen pikkuveitsi, musta paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc

Hyvä perusveitsi paracord tupella ja purettavalla kahvalla!

26,00 €

Paracord Recon Knife Veitsi 29cm Musta, mustateräinen pikkuveitsi, vihreä paracord-kahva, kapea teräprofiili, mukana nylonkankaasta valmistettu tuppi, valmistaja 101inc

Paracord Recon Knife Veitsi 29cm Musta

Agentti tarjoaa tälläistä huokeahintaista yleisveistä esimerkiksi ensimmäistä aloittelijahintaista eräveistään kaipaavalle. Aidosta kestävästä paracordista punottu kahva lienee se keskeisin ominaisuus, mutta veitsessä on yhdestä palasta sorvattu rakenne ja helposti teroitettava terä. Ei kai sitä muuta näin halvalta veitseltä voi toivoa? Toki jos lyöt tämän puuhun sisälle ja meinaat pomppia kahvan päällä, niin kannattaa varata pehmeä laskeutumisalusta. Terä ei nimittäin kestä kuten ne oikeat kalliit taisteluveitset.

Materiaali

Veitsen terä on ruostumatonta terästä. Paracord on punottu kestävästä nylonista. Kantotasku on niin ikään nylonia. Veitsen pituus on noin 29 cm päästä päähän ja itse terän pituus 16cm. Tämä veitsen versio on täysin sileäteräinen.

Muuta

Kahvan paracordin voi punoa irti ja vaihtaa eriväriseen. Irtipunottu nylonnaru on erinomainen apuväline suojan rakentamiseen tai varusteiden korjaamiseen eräreissulla. Mukana tuleva kantotasku on valmistettu nylonkankaasta ja veitsi suljetaan siihen kiinni tarranauhalla. Saatavana eri väreissä osana isompaa Paracord-mallistoamme!

– Kevyt ja ketterä perusveitsi
– Musta paracordkahva
– Mukana yksinkertainen nylontasku
– Taisteluveitsimalli
– Ohutprofiilinen terä kevyeen käyttöön
– Tehty yhdestä teräspalasta
– Purettava paracord-kahva
– Toimitetaan omassa pahvilaatikossaan