• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Vain 2 varastossa

Parareppu Vihreä

Parareppu Vihreä, aidosta laskuvarjokankaasta valmistettu pikkureppu malli, jykevä laskuvarjolukko, kestävä ja tilava minireppu!

45,00 €

Parareppu Vihreä by Fostex, laskuvarjokankaasta, paljon yksityiskohtia, kaikinpuolin messevä kantoväline

Parareppu Vihreä

Tämä veikeä selkäreppu on astetta eksoottisempi vaihtoehto kantovälineeksi. Tyyli, laatu ja käyttömukavuus ovat vertaansa vailla. Fostex osaa hoitaa hommansa todella pätevästi. Sisään mahtuu nopeasti kokeiltuna poikamiehen koko viikon ruokaostokset.

Materiaali

Koko laitos on valmistettu laskuvarjokankaasta ja vahvat tikkaukset varmistavat, että tämä kevyt laukku on samalla todella kestävä ja kompakti.

Mitat

25 x 16 x 40 cm

Muuta

Pararepussa on iso vetoketjullinen päätasku, jonka sisällä pienempiä osioita. Ulkopuolella on pieni nyörein ja tarranauhalla suljettava tasku toisella sivulla. Repun edessä avonainen iso tasku joka pysyy vakaasti kiinni laskuvarjosta tutulla kiinnityskoukulla, joka avautuu oranssista narusta vetämällä. Ulkotaskun pituus on noin 29cm ja huomioi että laskuvarjolukko sulkee sisään vain isoimmat tuotteet.  Olkaremmien pituutta säädetään soljilla. Parareppu mallia on saatavana myös mustan värisenä, tutustu tästä!

– Valmistaja Fostex
– Keskikokoinen selkäreppu
– Vihreä
– Hienoja yksityiskohtia, iso oranssi printti
– Vetämällä aukeava laskuvarjokoukku
– Tehty todella vahvasta laskuvarjokankaasta
– Paljon taskuja ja kiinnitysmahdollisuuksia

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!