• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New2kpl jäljellä

Patton Cargo Reisitaskuhousut Blackcamo

Patton Cargo Reisitaskuhousut Blackcamo, rennot ja mukavat reisitaskuhousut edullisesti, persoonallinen tumma maastokuviointi, mukavaa puuvillakangasta, runsaasti taskutilaa, valmistaja Kosumo

Huippuhyvät tummat maastokuvioidut reisitaskuhousut Kosumolta!

69,00 € 58,65 €

Tyhjennä valinta

Patton Cargo Reisitaskuhousut Blackcamo, rennot ja mukavat reisitaskuhousut edullisesti, persoonallinen tumma maastokuviointi, mukavaa puuvillakangasta, runsaasti taskutilaa, valmistaja Kosumo

Patton Cargo Reisitaskuhousut Blackcamo

Saimme valikoidun erän pelottavan miellyttäviä reisitaskuhousuja nimeltään Patton. Perinteisiin reisitaskuhousuihin verrattuna materiaali on hurjasti pehmeämpää. Housut ovat leikkaukseltaan kohtalaisen väljät ja niihin on ympätty aika paljon taskuja! Sopii ‘haute couture’ statuksensa ansiosta niin miehille kuin daameillekin. Magnifique!

Taskut

Pattoneissa on kaksi avonaista etutaskua. Housusta löytyy myös kaksi nepparillista reisitaskua (joista oikeanpuolimmaisessa tyylikäs, mustan värinen tekstiprintti). Myös pohkeiden kohdalla on kaksi nepparillista taskua. Takataskujakaan ei ole unohdettu, sillä Patton on varustettu myös kahdella nepparillisella takataskulla.

Muuta

Housut on valmistettu 100% puuvillasta. Se on hieman erikoisempaa puuvillaa, sillä se on todella pehmeää ja pirun miellyttävää! Housun sepalus suljetaan napeilla. Vyötäröltä ja lahkeista löytyy kiristysremmit. Housun vyölenkkeihin käy noin 45mm vyö. Lahkeissa kiristysnyörit. Patton cargo housu reisitaskuhousuja on saatavana myös blackcamo-maastokuvioinnilla. Pattoneista on myös mahtava shortsiversio!

Patton Cargo Pantsien koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärön koko sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä

XS – 31″32″ – V 78cm – L 80cm
S – 32″33″ – V 80cm – L 83cm
M -35″34″ – V 88cm – L 86cm
L – 37″34″ – V 94m – L 86cm
XL – 39″34″ – V 98cm – L 87m
2XL – 42″34″ – V 106cm – L 87cm
3XL – 43″34″ – V 108cm – L 87cm

Ensimmäinen luku on vyötärön leveys ja toinen luku on lahkeenpituus. Huomioi se, että kyseiset mitat ovat maksimimittoja, joten esimerkiksi vyötärömittaa saa pienennettyä jonkun verran vyötäröremmien avulla. Lahkeenpituus on patton cargo housut reisitaskuhousuissa 33 tuumaa. Saatavana olevat koot näet yllä olevasta koko alasvetovalikosta. Saldot ovat reaaliajassa, jotenka suosittelemme toimimaan nopeasti mikäli oikea koko on varastossamme Suomessa.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi koon!

Tilaa tästä täyspitkät Patton Cargo Reisitaskuhousut eri väreissä!

– Valmistaja Kosumo
– Väri blackcamo, tumma maastokuvio
– Pehmeä ja miellyttävä puuvillakangas
– Älyttömästi taskuja
– Pirun mukavat päällä
– Pattonit ja muut uutuudet löydät myös Facebook-sivuiltamme!

Saatat myös pitää...