• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Patton Cargo Reisitaskushortsit Woodland Camo

Patton Cargo Reisitaskushortsit Woodland Camo, rennot ja mukavat reisitaskushortsit edullisesti, maastokuvioidut, mukavaa puuvillakangasta, valmistaja Kosumo

Maastokuvioidut reisitaskushortsit puuvillasta! Väljä mitoitus

 

65,00 € 54,60 €

Tyhjennä valinta

Patton Cargo Reisitaskushortsit Woodland Camo, rennot ja mukavat reisitaskushortsit edullisesti, mukavaa puuvillakangasta, valmistaja Kosumo

Patton Cargo Reisitaskushortsit Woodland Camo

Kesään 2017 saapui kuin varkain erä miellyttäviä reisitaskushortseja nimeltään Patton Cargo Shorts. Perinteisiin puuvillaromppeisiin verrattuna materiaali on hurjasti pehmeämpää. Shortsit ovat leikkaukseltaan kohtalaisen väljät ja niihin on ympätty runsaasti taskuja! Sopii ’haute couture’ statuksensa ansiosta niin miehille kuin raamikkaammille daameillekin. Magnifique!

Taskut

Pattoneissa on kaksi avonaista etutaskua. Näistä löytyy lisäksi kaksi nepparillista reisitaskua, joihin mahtuu ihan kunnolla kampetta mukaan. Myös pohkeiden kohdalla on kaksi nepparillista taskua. Takataskujakaan ei ole unohdettu, sillä Pattonit on varustettu kahdella nepparillisella sellaisella.

Muuta

Pattonit on valmistettu 100% puuvillasta. Se on hieman erikoisempaa puuvillaa, sillä se on todella pehmeää ja pirun miellyttävää! Sepalus suljetaan napeilla. Vyötäröltä ja lahkeista löytyy kiristysremmit. Jämäköihin vyölenkkeihin käy noin 45mm vyö. Pattoneita on myös saatavana pitkälahkeisena versiona!

Patton Cargo Reisitaskushortsien koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötärön koko sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus sentteinä

XS – 31″32″ – V 78cm – L 80cm
S – 32″33″ – V 80cm – L 83cm
M -35″34″ – V 88cm – L 86cm
L – 37″34″ – V 94m – L 86cm
XL – 39″34″ – V 98cm – L 87m
2XL – 42″34″ – V 106cm – L 87cm
3XL – 43″34″ – V 108cm – L 87cm

Huomioi se, että kyseiset mitat ovat maksimimittoja, joten vyötärömitta kannattaa valita ilman harhaluuloja siitä, että ”nämähän sitten venyy”. Mukana tulee kuitenkin vyö, joten löysät saa sillä pois ja hei, shortsien kuuluu olla mukavat yllä! Saatavana olevat koot näet oheisesta alasvetovalikosta. Saldot ovat aina reaaliajassa, joten suosittelemme toimimaan nopeasti, mikäli haluamasi koko on varastossamme.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan maiharit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Kosumo
Rehdit reisitaskushortsit
– Woodland Camo -väritys
– Älyttömästi taskuja
– Materiaalin ansiosta pirun mukavat päällä
– Mukava puuvillakangas
– Kaupan päälle vyö

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007