• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 4kpl jäljellä

Pentagon ACU Kenttäpuku Coyote

Pentagon ACU Kenttäpuku Coyote, väri vaalea hiekka/coyote/aavikko/khaki, reisitaskulliset BDU-malliset housut ja -kenttätakki, osa Pentagonin amerikkalaismallista NATO-kokonaisuutta, laadukkaasti toteutetut, vahvat sekä ilmavat ripstop-materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Vaalea aavikkoväritteinen ripstop-kenttäpuku NATO-standardien mukaan!

125,00 € 100,00 €

Tyhjennä valinta

Pentagon ACU Kenttäpuku Coyote, väri vaalea hiekka/coyote/aavikko/khaki, reisitaskulliset BDU-malliset housut ja rento sotilastyylin kenttätakki, myydään saman koon pukuina, osa Pentagonin amerikkalaismallista NATO-kokonaisuutta, laadukkaasti toteutetut, vahvat sekä ilmavat ripstop-materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon ACU Kenttäpuku Coyote

Pentagon on kreikkalainen sotilasvarustevalmistaja, joka kehittää sotilasratkaisujen lisäksi armeijahenkistä vaatetta ja varustetta ammattilais- sekä siviilikäyttöön. Nyt olisi tarjolla kevyestä ripstopista valmistettu NATO-tyylin kenttäpuku, jollaisia on käytössä jenkkisotilailla ja heidän liittolaisillaan ympäri maailman. Sekä housut että takki on tehty NATO-malliset BDU- eli Battle Dress Uniform -housut alustanaan, joskin moderni nimitys on ACU-puku eli Army Combat Uniform. Pentagon on jo tovin kehittänyt sotilaslähtöistä vaatetustaan kätevämmäksi ihan siviilikäyttöä ajatellen, mutta ACU-puku on sitä ehtaa armeijavaatetusta, jonka kantava ajatus on maksimaalinen suorituskyky kenttäolosuhteissa. Moderniin tapaan ACU-puvun valtit ovat keveydessä ja kestävyydessä, joista molemmista saadaan kiittää Pentagonin mahtavaa ripstop-puuvillakangasta. Taskujen lukumäärä on isoista BDU 2.0 reisitaskuhousuissa, joten kampetta saa mukaansa todella runsaasti tarpeen niin vaatiessa.

Materiaali

Puvut valmistetaan erittäin repäisylujasta 215gsm puuvilla-ripstopista, jonka ainesosat ovat 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Kankaan sisään on ommeltu kestävä karhulankamainen nylonverkko, joka estää pieniä reikiä repeämästä isommiksi. Lisäksi verkko tukee kangasta muutenkin ja tekee siitä poikkeuksellisen vetolujan. Pese mieluiten max. 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaise tai rumpukuivaa. Ja jos kuitenkin rumpukuivaat, niin tosi alhasella lämpötilalla ja lyhyen aikaa.

Koot

Pentagonin kamppeissa pätee aika pitkälle normaali istuvuus eli kuvienkin mallilla 178cm/76kg on yllään M-koon takki ja sen mukana tulevat M-koon housut 33″-tuumaisella vyötäröllä. L-koko olisi kuulemma mukavan rento yllä, mutta M istuu sotilaallisesti sopivan tiukemmin. Joten jos et halua käyttää housujasi kovin timmeinä, ota peruskokoasi isompi koko. Näissä puvuissa kannattaa aina mennä housumitta edellä. Takeissa on yleensä OK olla vähän väljyyttä.

Housut

Housuissa on reisitaskuja on kaksi kappaletta molemmin puolin. Reisitaskuissa on kaksi erillistä pikkutaskuosiota kiliseviä varten. Reisitaskuista pitää sanoa vielä erikseen huomiona, että ne tikattu vaatteen sivuihin kiinni tavalla, joka siirtää taskut ja siten myös niiden sisältämät tavarat sivuun, kun istut alas vaikka autoosi. Erinomainen juttu, sillä löyhemmin mukana roikkuvat reisitaskut tuppaavat jättämään tavarat päälleistuttaviksi, varsinkin jos pullottavat tavarapaljouttaan. Takamusta ja haarovälin tikkausta on vahvistettu, joten kyykkiminen ja erilaiset luovat ampuma-asennot sujuvat helposti. Polvielle menemistä autetaan polvisuojapaikoilla ja niihin sujautettavilla inserteillä, jotka myydään erikseen. Vasemmassa lahkeessa on pieni erityinen lääkintäpakkaustasku. Tarrasulkuiset  takataskut ovat puolestaan aavistuksen viistossa, jotta käden saa helposti sujautettua sisään. Mikäli tarvitset vyötä, vyötäröltä löydät paksut armeijatason vyölenkit. Ne ovat selkeasti normaalilenkkejä vahvemmat ja takaavat sen, että varusteet pysyvät mukana kovassakin kiireessä.

Takki

Uusimpien sotilastakkien tapaan myös ACU-kenttätakissa on sulun suojaksi myrskyläppä ja moderni pystymallinen mandariinikaulus. Kainaloiden takana löytyy hieman lisätilaa ja liikkeitä mukaileva tikkaus helpottaa käsien liikkumista taistelukentällä. Rintataskut ovat viistot ja läpälliset, rinnassa on tarranauhallinen nimipaikka ja etupuolella vetoketjun päällä myös tarranauhallinen paikka arvomerkille tai joukko-osastotunnukselle. Hihoissa molemmin puolin taskut tarranauhapaikkoineen, infrapunasuojattu läppäsulku  ja paikat kyynärpääsuojille, jotka saa itse askarreltua vaikka solumuovista. Hihansuita voi säätää tarranauhalla ja takki suljetaan tukevalla YKK-etuvetoketjulla.

Tämän linkin takaa löydät Pentagon-mallistomme kokonaisuudessaan!

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Löydät ajan tasalla olevan varastotilanteemme tämän tuotesivun kokovalikon alta. Jos jokin koko on päässyt loppumaan, voit tilata sen joko jälkitoimituksena tai liittyä odotuslistalle täydennysilmoitusta varten.

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktinen NATO-standardien mukainen kenttäpuku
– Coyote/khaki/vaalea hiekka
– Housuissa reisitaskut kummassakin lahkeessa
– Elastinen vyötärönauha
– Kookkaat vyönsoljet
– Takissa runsaasti taskutilaa edessä ja hihoissa
– Kestävät materiaalit