• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
Varasto loppu

Pentagon BDU Reisitaskushortsit Coyote

Pentagon BDU Reisitaskushortsit Coyote, väri vaalea hiekka/coyote/aavikko/khaki, reisitaskulliset ja rennot BDU-malliset shortsit, BDU 2.0 -mallistoa, erittäin laadukkaat ja vahvat materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Vaaleat aavikkoväritteiset reisitaskushortsit taktisella ja laadukkaalla otteella!

49,90 €

Tyhjennä valinta

Pentagon BDU Reisitaskushortsit Coyote, väri vaalea hiekka/coyote/aavikko/khaki, reisitaskulliset ja rennot BDU-malliset shortsit, BDU 2.0 -mallistoa, erittäin laadukkaat, vahvat sekä ilmavat ripstop-materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon BDU Reisitaskushortsit Coyote

Pentagon on kreikkalainen sotilasvarustevalmistaja, joka kehittää sotilasratkaisujen lisäksi armeijahenkistä vaatetta ja varustetta ammattilais- sekä siviilikäyttöön. Nämä viileät kesälahkeiset on tehty NATO-malliset BDU- eli Battle Dress Uniform -housut alustanaan. 2.0-mallistonsa julkistamisesta alkaen Pentagon on kehittänyt sotilaslähtöistä vaatetustaan kätevämmäksi ihan siviilikäyttöä ajatellen, eikä ihan kaikkea taistelutantereilta kannata kantaa katuvaatteisiin asti. Shortsien ominaisuudet ovat moderniin tapaan keveydessä ja kestävyydessä, josta saadaan kiittää Pentagon mahtavaa ripstop-puuvillakangasta. Taskujen lukumäärä on sama kuin pitkissä BDU 2.0 reisitaskuhousuissa, joten kampetta saa mukaansa todella runsaasti tarpeen niin vaatiessa.

Materiaali

BDU 2.0 -malliston BDU-shortsit valmistetaan erittäin repäisylujasta puuvilla-ripstopista, jonka ainesosat ovat 65% puuvillaa ja 35% polyesteriä. Kankaan sisään on ommeltu kestävä karhulankamainen nylonverkko, joka estää pieniä reikiä repeämästä isommiksi. Lisäksi verkko tukee kangasta muutenkin ja tekee siitä poikkeuksellisen vetolujan. Pese mieluiten max. 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaise tai rumpukuivaa. Ja jos kuitenkin rumpukuivaat, niin tosi alhasella lämpötilalla ja lyhyen aikaa.

Koot

Pentagonin kamppeissa pätee aika pitkälle normaali istuvuus eli kuvienkin mallilla 178cm/76kg on yllään 34″-tuumainen vyötärökoko. 34″-koko on kuulemma mukavan rento yllä, joten jos et halua käyttää shortsejasi kovin timmeinä, ota perusfarkkukokoasi isommat shortsit. BDU 2.0 -mallisto on aika sotilaallisen ryhdikästä sorttia istuvuudeltaan, joten pieni makkaravara laskuihin mukaan!

Muuta

Reisitaskuja on kaksi kappaletta molemmin puolin. Reisitaskuissa on kaksi erillistä pikkutaskuosiota kiliseviä varten. Etupuolella olevaan pistotaskuun mahtuu esimerkiksi Samsung S-sarjan tai iPhone Plus -mallin isommat puhelimet todella kätevästi ilman suojakuoria. Reisitaskuista pitää sanoa vielä erikseen huomiona, että ne tikattu vaatteen sivuihin kiinni tavalla, joka siirtää taskut ja siten myös niiden sisältämät tavarat sivuun, kun istut alas vaikka autoosi. Erinomainen juttu, sillä löyhemmin mukana roikkuvat reisitaskut tuppaavat jättämään tavarat päälleistuttaviksi, varsinkin jos pullottavat tavarapaljouttaan. Tarrasulkuiset  takataskut ovat puolestaan aavistuksen viistossa, jotta käden saa helposti sujautettua sisään. Mikäli tarvitset vyötä, vyötäröltä löydät paksut armeijatason vyölenkit. Ne ovat selkeasti normaalilenkkejä vahvemmat ja takaavat sen, että varusteet pysyvät mukana kovassakin kiireessä.

Tämän linkin takaa löydät Pentagon-mallistomme kokonaisuudessaan!

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Löydät ajan tasalla olevan varastotilanteemme tämän tuotesivun kokovalikon alta. Jos jokin koko on päässyt loppumaan, voit tilata sen joko jälkitoimituksena tai liittyä odotuslistalle täydennysilmoitusta varten.

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktiset reisitaskushortsit
– Coyote/khaki/vaalea hiekka
– Reisitaskut kummassakin lahkeessa
– Pistotasku puhelimelle
– Pienemmät velcrotarralla suljettavat takataskut
– Monipuolinen rakenne
– Elastinen vyötärönauha
– Kookkaat vyönsoljet
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...