• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje
 • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Pentagon Kanon Putkilaukku Coyote

Pentagon Kanon Putkilaukku Coyote, taktinen olkalaukku, vaalea coyote-väritys, 45 litrainen tilavuus, astetta isompi olkalukku, pieni lisätasku ulkona ja toinen sisällä, modulaarinen ja kompakti, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagonin uutuus osana laukkuvalikoimaamme myymälässä ja verkkokaupassamme!

66,00 €

Pentagon Kanon Putkilaukku Coyote, taktinen olkalaukku, vaalea coyote-väritys, 45 litrainen tilavuus, astetta isompi olkalukku, pieni lisätasku ulkona ja toinen sisällä, modulaarinen ja kompakti, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Kanon Putkilaukku Coyote

Pentagonin kantovälinemalliston keskeinen idea on EDC-käyttöön (Every Day Carry) yhteensopivat ominaisuudet niin töihin, salille, matkalle kuin retkellekin. Kanonit ovat taktiseen käyttöön tehtyjä, kevyitä ja tarpeen tullen pieneen tilaan pakkautuvia olkalaukkuja, joissa on vakiona kestävät materiaalit ja vimosen päälle mietitty käytettävyys. Pintamateriaali on lujaa rip-stop -kangasta ja suojaa näin kovalta hankaukselta. Laukkuun tukevasti kiinnittyvä olkahihna on mahdollista irrottaa kokonaan tarpeen vaatiessa. Laukussa on pienet sisätasku sekä sisäpuolella että ulkona. Sisempi tasku on ilmava verkkokankainen versio. Erittäin pätevä kookkaampi päivälaukku lyhyitä retkiä varten, jonne mahtuu vaihtovaatteet, eväät ja kevyet kenttävarusteet!

Materiaali

Laukun materiaali on 100% huippukestävää 420 HD rip-stop -polyesterkangasta, joka erityisesti rankkaan sotilaskäyttöön suunniteltua.

Koko

Laukun mitat ovat 50 x 30 x 30 cm. Päätaskussa on tilaa noin 45 litraa. Kyseessä on erittäin pieneen tilaan pakattavaksi suunniteltu varuste, laukulle kertyy painoa vaivaiset 600 grammaa tyhjänä. Mukana tulee myös samaisesta rip-stop -kankaasta tehty pakkauspussi, jota voi käyttää hyvin myös esimerkiksi pesutarvikepussina.

Ominaisuuslista

 • Tilava päätasku
 • Pienemmät lisätaskut ulko- ja sisäpuolella
 • Olkahihnan saa irti klipseillä
 • Kestävä sotilastason rip-stop- kangas
 • Menee pieneen tilaan tyhjänä
 • Mukana pieni pakkaustasku
 • Olkahihnan leveys 5cm

Muuta

Suosittelemme Kanonia erityisesti äkkinäistä lisätavaraa kantaville arkikäyttöön esimerkiksi varakauppakassiksi, kaupunkilomailijalle nopeasti käyttöönotettavaksi isoksi varalaukuksi tai pidemmälle matkalla lähtevälle reissaajalle päivälaukuksi lomakäyttöön. Kanon on lisäksi erittäin kevyt ja pieneen tilaan rullattava tyhjänä. Noin litraisen maitotölkin kokoon rullattava laukku ovat erinomaiset perusominaisuudet kaikkeen tähän. Helikonin reppuja ja laukkuja on nyt saatavilla myös monessa muussa mallissa ja värissä, joita voit tarkastella tästä! Tätäkin olkalaukkua on saatavilla myös mustana!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktinen putkimallinen olkalaukku
– Vaalean hiekanvärinen “coyote”
– Modulaarinen irroitettava hihna
– Kantokahva
– Iso pääosio
– Kestävät materiaalit
– Laadukas toteutus

Saatat myös pitää...