New1kpl jäljellä

Pentagon Karia Taktiset Hanskat Musta

Pentagon Karia Taktiset Hanskat Musta, Pentagon Karia Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, pehmikkeet rystysillä ja sormien ulkoreunoille, erinomainen nahkapainotteinen yleishanska vahvikkeilla, erityiset grippipaikat lisäävät pitoa, sopivat erinomaisesti  airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Taktiset hanskat erinomaisella gripillä – kestävää nahkaa!

38,00 €

Tyhjennä valinta

Pentagon Karia Taktiset Hanskat Musta, Pentagon Karia Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, pehmikkeet rystysillä ja sormien ulkoreunoille, erinomainen nahkapainotteinen yleishanska vahvikkeilla, erityiset grippipaikat lisäävät pitoa, sopivat erinomaisesti  airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Karia Taktiset Hanskat Musta

Nämä taktiset yleishanskat ovat toki pätevät aserymistelyn apuvälineiksi, mutta soveltuvat aivan yhtä hienosti käyttöön myös taistelukenttien ulkopuolella, kiitos kestävien materiaalien ja erinomaisen gripin, jota tehostavat taktisesti sommitellut grippipaikat. Erikoisjoukkojen ja poliisivoimien varusteina kautta maailman tunnetut taktiset hanskat (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla) ovat lyöneet itsensä läpi myös siviilipuolella, sillä ne ovat paitsi kestävät, suojaavat ja mukavat käyttää, myös ulkonäkönsä puolesta erittäin komeita. Pentagonin valikoimasta löytyy hanskat joka lähtöön ja nämä ovat siitä yleishanskojen lämpimimmästä, arkikäyttökelpoisimmasta ja mukavimmasta päästä. Kenttätestiemme perusteella Karian nahkavoittoinen rakenne on aidosti lämmin alkutalven pakkasille asti. Lisämainintana nuo pehmusteet jokapuolella hanskaa suojaavat riuskoja liikkeitä tehdessä ja esimerkiksi hyvin myös sisäänmenoja tehdessä aseen kanssa.

Materiaali

Mechanicit ovat yhdistelmä hengittävää ja elastista nylonkudosta kämmenselän puolella sekä kämmenentä, sormia ja rystysiä suojaavaa lampaannahkaa. Tuhti nahka kestää ja kestää ulkopuuhastelua, kuten kevyitä metsätöitä, kesämökin talvisia pihatöitä ja arkikäyttöä erinomaisesti. Hanskoissa on tarranauhakiristys, joten sopivat ja pysyvät kädessä olivat ranteet minkä malliset tahansa. Materiaalit joustavat aavistuksen, joten hanskat muotoutuvat isompaankin kouraan tai muhkuraistenkin näppien mukaan varsin mallikkaasti. Sormien reunoissa olevat ilmareiät pitävät kädet kuivina rasituksessa. Grippiä on taas lisätty kämmeneen ja peukalonhankaan erityisen pitävillä lisägrippipaikoilla, joten aseet, työkalut tai vaikkapa risut pysyvät näpeissä tuntuvasti paremmin.

Koot

Tarkemmat mitat löydät tuotekuvien kaaviosta! Tässä kuitenkin suuntaa-antavat mitat kämmenen leveyden mukaan:

S – 9,5 cm
M – 10 cm
L – 10,5 cm
XL – 11 cm
XXL- 11,5 cm
3XL- 12 cm
4XL- 12,5 cm

Muuta

Kaikki Pentagonin valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan varusteista on parhaat mahdolliset sotilassertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät. Hanskojen kämmenpuoli on kokonaan lampaannahkaa ja peukalon vieressä on vahvistettu pehmuste. Vaikka sormien päät on verhottu nahkaan ja tuhtiin kankaaseen, voit vielä melko helposti näppäillä numeroita radioon tai käyttää läppärin näppäimistöä. Älylaitteiden käyttöön hanskat eivät sovellu tuhdin luonteensa vuoksi.

Taktiset taistelukäyttöön suunnitellut Pentagon Storm -käsineet löydät täältä!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktiset yleishanskat
– Nahkavoittoinen rakenne
– Elastinen kämmenselän kangas
– Mustat
– Pehmusteet kämmenselässä, rystysissä ja sormissa
– Tarranauhakiristys ranteessa
– Pitävä nahkakämmen ja grippipaikat
– Kestävät erinomaisesti käyttöä myös rankoissa olosuhteissa

Saatat myös pitää...